Kesä’18 1/2

Syksy on lähtenyt kovalla vauhdilla liikkeelle ja ajatus kesästä tuntuu jo kaukaiselta. Välillä kuitenkin arjen keskellä huomaan kuinka muistuu yksittäisiä hetkiä mieleen menneestä kesästä. Näitä hetkiä muistellessa olenkin pohtinut sitä, voiko samaan aikaan tuntua siltä että kesä oli todella pitkä, mutta kului ihan hujauksessa? Ristiriitaa kerrakseen.

3.6.2018.jpg

Kesäkuu oli töitä täynnä. Lämpimistä säistä nautittiin parveke aamiaiselle sekä lähipuisto houkutteli Inkan kanssa piknikille. Ihana Jenna valmistui myös Ylioppilaaksi ja Inkan kanssa päästiin häntä juhlistamaan. Pakko myöntää että en todellakaan ole noin ruskettunut, kuvan valotus jotenkin ”epäonnistunut”. Olisinpa…

Valmennushommat jatkuivat kesällä ja töitä tuli tehtyä myös kesäleirillä. Siellä ollessa käytiin vierailemassa Sea Lifessa, Liikennekaupungissa, Luonnontieteiden Museossa sekä useaankin otteeseen Uimastadionilla. Liikennekaupunki oli ehdottomasti oma lemppari ja mun sisäinen lapsi pääsi siellä valloilleen. Instagramin puolelta löytyykin bumerangi tästä.

24.6.2018.jpg

Juhannusta pääsin monen vuoden jälkeen vihdoin viettämään mökillä. Vaikka tapansa mukaisesti sää oli mitä oli, tuli silti ulkoilmasta nautittua. Monet vaatekerrat, nuotio sekä poikaystävä pitivät lämpimänä ihan auringon nousuun asti. Huomasin kuinka olin mökkielämää kaivannut ja totesinkin että pitäisi päästä useammin pois kaupungin melskeestä. Ja nuo maisemat!

Sauna, uiminen, nuotiolla tehty ruoka ja yhdessä olemista.

29.6.2018.jpg

Kesäkuussa töiden ohella kerkesin myös käydä katsomassa kavereiden jalkapallo-peliä sekä tapas-iltaa viettämässä Bar Cónissa lukiokavereiden kanssa. Vahva suositus tuolle Kampin Korttelissa sijaitsevalle ravintolalle. Ruoka oli todella hyvää ja palvelu myös. Meitä oli kuusi tyttöä joiden kanssa jaettiin tapakset. Omat suosikit olivat ehdottomasti falafelit sekä ”Lolita”-kana.

1.7.2018.jpg

Heinäkuu oli selkeästi mun lomakuukausi. Tapahtumia riitti ja tuntui siltä että kokoajan piti olla menossa. Halusin saada koko lomasta kaiken mahdollisen potentiaalin irti. 

Heinäkuu alkoikin vauhdikkaasti kavereiden järjestämillä kesäjuhlilla. Juhlista ei mitään puuttunut, nauru raikui jokapuolella ja Beer Pong-turnaus loi jännitystä ympärilleen. Yksi pönttö siinä tohinassa meni rikki, mutta se saatiin hoidettua muutamassa päivässä kuntoon. Suuri kiitos järjestäjille että jaksoitte taas ahertaa meidän hauskanpidon hyväksi.

16.7.2018.jpg

17.7.2018.jpg

Hullaannuin mansikka-mozzarella pastasta ja vietin kesäiltoja pohtien erilaisten aiheiden äärellä. Keskuteluaiheina toimi mm. kasvisruoka, palkkojen eriarvoisuus sekä omat aatteet tulevaisuudesta. Jäätelötehtaan jäätelönkin sain itselleni napattua, hyväksi todettu minttu-suklaa toimi jälleen kerran.

RuisRockissa käytiin porukalla ja heti matkan alettua päätin, että tänä vuonna kännykkä jäisi laukkuun. Kuva saldo olikin minimaalinen, mutta sitäkin enemmän tuli fiilisteltyä eri artistien keikoilla. Erityisesti Anne Marie oli positiivinen yllätys, Pikku G toi nostagiset Finlandiatalon Itsenäisyyspäivä-tanssit mieleen ja Dua Lipan keikka vei täysin mennessään.

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *