Kumpi tuli ensin: muna vai kana?

Tiedättehän niitä ikuisuuskysymyksiä jossa porukka jakaantuu kahteen leiriin? Toiset ovat sitä mieltä että muna tuli ennen kanaa, toiset taas eivät voi käsittää miten muna olisi muka voinut tulla ennen kanaa. Entä onko Coca Cola todella parempaa kuin Pepsi ja vihataanko tiskejä imurointia enemmän. Minua ainakin on kiinnostanut nämä ikuisuuskysymykset, joten päätinkin ottaa selvää miten asioiden laita on. Pistin instagram storyen poolin, jossa käytiin ahkerasti vastailemassa. Joten olkaa valmiina, tässä tulee vastaukset!

B’184.jpg

Ensimmäisen kamppailun voitti vaihtoehto, jossa juusto tulee ensin leivälle ja sitten vasta kinkku. Itse myös tätä vaihtoehtoa suosin, paitsi jos kyse on lämpimistä voileivistä. Silloin ehdottomasti toisin päin, jotta ihana juusto sulaa kinkun päälle.

Toisena olikin tuo varmasti tunnetuin ikuisuuskysymys: muna vai kana? Muna vei tässä voiton ja itsekin kuuluun team-muna. Perusteluni tälle on se, että on tullut muna, joka on geneettisesti mukautunut kanan geeneihin. Näin munasta on tullut kana ja tästä kanasta sitten uusi muna jne.

B’185.jpg

Tässä koin kyllä suuren yllätyksen, sillä olin jotenkin varma, että Coca Cola olisi täysin ylivoimainen voittaja. Ilokseni sai huomata että Pepsin kannattajia löytyi myös ihan potentiaalinen määrä. Itse näissä normaaleissa versioissa kallistun kyllä Coca Colan puoleen. Pepsi Max voittaa kuitenkin Coca Cola Zeron mennen tullen.

Apinat kuorivat peräpäästä, mutta näköjään minun instagram-seuraajista hyvin suuri osa on varresta kuorivia. Kuten minä. Perustelut peräpäästä kuorimiseen ovat kuitenkin hyviä, joten pitäisi varmaan sitä testailla joskus.

B’186.jpg

Tätä en vain voi ymmärtää ja onnekseni moni muukaan ei: miten muka maidon voi laittaa ennen muroja? Ymmärrän jos maitoa on jäänyt edellisestä annoksesta ylitse, muuten en oikeastaan. Olin tässä kohtaa aivan varma että tulos olisi 100%, mutta löytyikin sitten näitä maidon ensiksi laittavia 2% verran.

Itsekin ehdottomasti tiskauksen kannalla, hyi! Sen takia astianpesukone on yksi tärkeimmistä kriteereistä kämpän suhteen. Imurointi menee ihan vaivatta, mutta tiskaaminen on kyllä kaameaa. Ehkä siihenkin sitten vain tottuisi kun päivittäin joutuisi sitä tekemään. Veikkaan kumminkin että tällaisessa tilanteessa tiskivuoret kasaantuisivat niin korkeiksi että loppujen lopuksi olisi vain siirryttävä kertakäyttöastioihin.

B’187.jpg

Toinen mitä en ymmärrä on että miksi kastella hammasharja ensiksi ja sitten vasta tahna. Ehdottomasti siis laitan ensiksi tahnan ja sitten vasta kastelen. Olen kokeillut myös tuota enemmistön suosimaa vaihtoehtoa, mutta tuntuu että se tahna vain liimautuu kuivaan suuhun. Eli pysyttelen omassa, vähemmistön suosimassa vaihtoehdossa.

Tästä minulla ei ole niin vahvaa mielipidettä, iltasuihkuista tykkään kyllä enemmän, mutta aamusuihkut ovat käytännöllisempiä. Molemmissa on puolensa, joten olin aika varma, että tässä mentäisiin 50/50. Osaavat ihmiset kyllä yllättää.

Tämä oli aivan mahtava menestys ja sainkin directinä paljon positiivista kommenttia. Myös muutamia uusia ikuisuuskysymys ehdotuksiakin tuli, joten pitänee pistää vastaava pystyyn joskus uudestaan.

Kiinnostaisikin tietää mitä siellä ruudun toisella puolella ollaan mieltä näistä! Missä asioissa olet enemmistön puolella ja missä sitten vähemmistön? Mitä et voi ymmärtää ja mitkä ovat mielestäsi ihan itsestäänselvyyksiä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *