Lähtötunnelmissa

B’188.jpg

Laukut on pakattu ja aletaan olla ihan lähtövalmiita. Päivä on ollut yhtä odottelua. Useaan otteeseen tarkistettu että liput on varmasti kunnossa ja passi tallella. Huomenna onkin lähtö kotoa 4:30 kohti lentokenttää. Muista edes koska on viimeksi tullut lennettyä näin aikaisin.

Pakkaaminen tuotti kovia tuskia. Ei todellakaan ole minun juttuni, pakkausvinkkejä saa ehdottomasti jakaa! Pakkaaminen sai jäädä tauolle ja suuntasin hierojalle. Blue Lagoonin Pinjalla en ollut pitkään aikaan käynyt, nyt selkä alkoi olla sellaisessa jamassa että joko nyt tai ei koskaan. Pitäisi käydä useammin, joten nyt siinä sitten lupaus: useammin hierontaan.

Viimeisiä matkaostoksia ja kävin nappaamassa mulle sekä Inkalle ruoat Eat Poke Hki:stä. Niitä tässä on kotona syöty, Frendejä katsottu, Annis tuli meille yöksi, joten myös jumppajuttuja puheltu.

Palaillaan kun palataan takaisin Suomeen.

P.S. Pistä lauantaina 20.10 Yle Areena päälle! Klo 9:00 lähtien voi katsoa suomeksi selostettuna suorana Portugalista EM-kilpailut. TeamGymin parhaimmistoa tiedossa.

P.P.S. Portugalin matkaa pystyy seurailemaan suorana instagramista @pamikyltsi sekä jumppapainotteisia juttuja @coach.pami.

suhteet oma-elama mieli suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *