Lilja the Label

20190115_194210849_iOS.jpg

20190118_153530530_iOS.jpg

20190118_214918873_iOS.jpg

Vitsit mikä viikko onkaan takana! Onhan tässä vielä viikonloppu edessä, mutta ymmärrätte mitä tarkoitan. Takana jälleen viikko täynnä tunteiden vuoristorataa. Pääasiassa kuitenkin ollut niitä hyviä tunteita, ainoa oli tuo keskiviikon työahdistus.

Tiistaina kävin noutamassa postista kauan odotetun paketin. Sain tuossa kesän lopulla ajatuksen, että olisi aivan mahtavaa saada Aurum-joukkueelle yhteistyökumppaneita. Erityisesti olisi hienoa, että kumppanit olisivat suomalaisia yrityksiä, jotka pystyisivät aidosti hyötymään myös meistä. Halusin myös tuoda enemmän meidän mahtavaa lajia tietoisuuteen, sillä vielä on niin monta ihmistä Suomessa, jotka eivät tähän upeaan lajiin ole vielä tutustunut. Pistinkin ajatuksen korvan taakse ja pidin silmät auki mahdollisten kumppaneiden varalta.

En edes muista mistä olin bongannut tämän turkulaisen yrityksen. Tästä on siis muutama vuosi aikaa ja kun aloin etsiskelemään juuri harjoitusvaatteita tuottavia yrityksiä, muistui tämä kyseinen yritys mieleen. Pienen googlettelun tuloksena yritys löytyi. Päätinkin vain rohkeasti kirjoittaa esittelytekstin ja lähettää sähköpostia. Sitten oli aika vain odotella. Joko vastaus olisi myöntävä tai kielteinen.

Kun näin että vastaus oli tullut, tuntui aivan samalta kun lapsena jouluna, kun odotti sitä tiettyä pakettia, jota oli toivonut eniten. Jännityksestä henkeä pidätellen klikkasin sähköpostin auki ja hymy nousi välittömästi kasvoille. Lilja the Label oli heti mukana ja pistettiinkin pyörät pyörimään. Tämä on ollut sellainen salainen projekti, jota pitkin syksyä tuli heidän kanssa tehtyä.

Ihan jouluksi tämä yllätys tytöille ei aivan ehtinyt, mutta melkein. Se ilon ja hymyn määrä, mikä tänään loisti heidän kasvoillaan. Tuntui kuin kaikki paha olisi pyyhkiytynyt mielestäni pois.

Luonnollisesti myös me valmentajat saimme vastaavan setin itsellemme. Ja pakko kyllä hehkuttaa! Mukavimmat treenivaatteet, mitä minulla on ikinä ollut. Päätin heti pistää kunnolla testiin ja olin tyttöjen mukana tekemässä heidän perjantai voimaa HIIT-treeninä. Kuinka voikaan uudet, ihanat ja mukavat urheiluvaatteet motivoida treenaamaan? Pientä materialismionnea siis havaittavissa täällä suunnassa…

Instagrammit: @liljathelabel @teamgymaurum @coach.pami @pamikyltsi

muoti ostokset liikunta tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *