Millaisia ovat parhaat ystävät?

Mulle ystävyys ja ystävät ovat aina olleet todella tärkeitä. Olen hyvin vahvasti sitä mieltä, että ei se määrä, vaan se laatu. Koen myös ettei ystävien tarvitse olla samasta puusta, vaan erilaisuus tuo sitä rikkautta. Varsinkin näin ”aikuistuessa” on tullut huomattua, kuinka eri avojakin jakavat ihmiset voivat olla ystäviä, ymmärtää toisia ja jakaa näin sitä toista näkökulmaa erilaisiin asioihin.

Suomessa tämä 14.2. onkin nimetty Ystävänpäiväksi. Onhan siinä silti sellaista omaa amerikkalaista kaupallisuutta tännekin levinnyt, myönnän mm. että itsekin olisin kovasti tämän päivän halunnut viettää jotenkin spessummin. Työt kuitenkin kutsuvat, mutta onneksi mulla onkin mahdollisuus työskennellä omien ystävien kanssa. Puhumattakaan ihanista tytöistä, joiden kanssa oikein mielelläni tätä päivää vietän.

Millainen on mulle se paras ystävä? Piirteitä on monta ja jokaisesta piirteestä voi kirjata vielä sen yksityiskohtaisemmankin version. Pääpiirteittäin keräsin kymmenen asiaa, jotka minulle tuli ensimmäisenä mieleen. Niitä lukiessa huomaa vahvasti, että erityisesti parhaat ystävät antavat sitä tukea. He ovat vahva tukiverkosto minulle ja tuntuu että koko ajan se ajatus vain vahvistuu.

Viettäkää oikein ihana Ystävänpäivä, vaikka se ystävänpäivä voisi minun puolestani olla joka päivä.

1. He ovat rehellisiä, myös silloin kun et sitä ehkä kaipaisi, mutta sisimmässään tiedät heidän ajattelevan vain sinun parastasi.

1.gif

2. Paras ystävä on se, joka kuulee kaiken ensimmäisenä, oli kyseessä sitten menkkoihin liittyvät asiat tai odotettu viesti joltain ihastukselta.

2.gif

3. Ymmärtää, ettei hän aina voi olla oikeassa ja onkin satunnaisesti sen valmis myös myöntämään. Kunhan myös itsekin olet…

3.gif

4.Saat lainate heiltä vaatteita. Mikä on sinun on myös hänen ja mikä on hänen on myös sinun. Ainakin siinä rajoissa missä koot kohtaavat.

4.gif

5. He ovat aina sinun suurimmat kannattajat. Myös silloin kun et ehkä itse usko itseesi, parhaat ystävät puskevat sinua aina eteenpäin.

5.gif

6. He osaavat myös yllyttää sinua, esim lisäämään tuntemattomia facebook-kaveriksi. Näissä tapauksissa yleensä jälkikäteen todetaan, että et kai sinä oikeasti mennyt pyytämään?!

6.gif

7. He hyväksyvät sinut juuri sellaisena kuin olet.

7.gif

8. He ovat aina tukenasi, oli sitten kyse hyvistä tai huonoista hetkistä. Vaikka silloin kun romahdat itkien kadulle, hän auttaa sinut kotiin ja istuu koko yön sinua lohduttaen.

8.gif

9. Välimatkat eivät ole teille este. Kiitos mahtavan somen, pysytte yhteyksissä, vaikka toinen olisi maailman toisella puolella. Kun sitten näette, tuntuu se kuin olisi palannut kotiin.

9.gif

10. He pitävät aina puoliasi. Kellään ei ole oikeutta rikkoa sydäntäsi ilman että saa kärsiä.

10.gif

+ He ovat sinulle kuin perhettä. Niin hyvässä kuin pahassa.

+.gif

suhteet ystavat-ja-perhe mieli hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *