Podcast hullaannus

20180903_185627824_iOS1.jpg

Olen nyt syyskuussa hullaantunut täysin podcasteihin. Voisin jopa sanoa olevani koukussa.

Olen aina ollut sellainen että keskittyäkseni tarvitsen monta virikettä ympärille. Podcasteja tuleekin kuunneltua bussimatkoilla, töitä tehdessä, kotona ollessa, kaupassa ja milloin missäkin. Varsinkin kaikki matkat sujuu ihan hujauksessa näitä kuunnellessa.

Näin podcastien kuuntelun noviisina ovat nuo seuratut podit tuollaista helppoa sekä kevyttä kuunneltavaa. Tulee monesti niitä kuunnellessa sellainen olo kuin olisi kavereiden kanssa olohuoneessa rupattelemassa. Olenkin muutaman kerran nostanut jonkun podissa käsitellyn aiheen pöydälle kavereiden kanssa keskustellessa. Ainoan poikkeuksen tekee Rosanna Kuljun Riisuttu-podi, joka tarjoaa myös vähän syvällisempiäkin puheenaiheita.

Olen myös toistaiseksi pysytellyt suomenkielisissä podeissa, mutta englanninkieliset kiinnostelisivat myös. Ne ovat varmasti kuitenkin sellaisia, joihin pitäisi keskittyä. Eivät siis näin alkuun sovi ihan vain tausta-jutusteluksi, mutta jostainhan se on vain aloitettava.

Tällä hetkellä kuuntelen tuon Riisuttu-podin lisäksi YksilläNonsense by Alexa ja Linda sekä satunnaisesti Lettukestit-podia. Kuuntelulistalla on myös Papupata-podi. Kuuntelen kuitenkin tällä hetkellä podeja sen verran hyvään tahtiin, että lisää todellakin kaipailisin.

Joten jos teillä on jotain hyviä podcasteja suositeltavana niin pistäkää ihmeessä tulemaan!

 

suhteet oma-elama suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *