Vuoden 2019 tavoitteet

20181021_192733098_iOS1.jpg

Mä en niinkään ole uuden vuoden lupausten perään, vaan enemmänkin asetan itselleni tavoitteita tulevalle vuodelle. Mulle tavoitteet on todella tärkeitä elämässä, luon niitä ihan yksittäisiin päiviinkin niiden isompien lisäksi. Tavoitteiden suuruus tosin vaihtelevat aikalailla, enkä niistä mitenkään huutele kaduilla. Koen, että mitä useampi tietää tavoitteistani, sitä pahemmalta niiden onnistumattomuus tuntuu.

Miksi ihmeessä?

Tavoitteet on tavoitteita, joita kohti ja joita tukien tehdään erilaisia päätöksiä. Se että ne eivät onnistu, ei tarkoita epäonnistumista. Silti jotenkin pään sisällä se tuntuu epäonnistumiselta, mutta vain jos joku muukin on niistä omista tavoitteista tietoinen.

Mietinkin hyvin pitkään, julkaisenko tavoitteet tänne kaikkien nähtäväksi. Yritin vastata epäileviin kysymyksiin ja miettiä sitä pahinta mahdollista vaihtoehtoa. En saanut perusteltua itselleni tarpeeksi hyvin tämän tekstin julkaisematta jättämistä, joten tässä sitä ollaan!

Minä ja minun tavoitteet vuodelle 2019

Opi säästämään

Löydä treenaamisen ilo uudestaan

Lue enemmän kirjoja

Käy useammin hieronnassa

Uskalla tehdä asioita, vaikka aluksi jännittäisikin todella paljon

Pidä huolta ihmissuhteista

Tee enemmän ekopäätöksiä

Vähennä ruutuaikaa

Aseta enemmän itseäsi muiden edelle, tee sitä mikä tuntuu just sillon hyvältä

Tee roadtrip joko Suomessa tai ulkomailla

Vuoden päästä katsotaan mikä sitten onkaan lopputulos. Nyt lähden selvittelemään mahdollisesti murtuneen sormeni tilannetta, ihanaa viikon alkua kaikille!

 

suhteet oma-elama mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *