Vuoden loppuun otetaan vielä yhdet asukriisit

Asukriisi?! Olen ollut oikeastaan koko syksyn ihan hukassa sen oman tyylin suhteen. Mikään ei oikein tunnu omalta, vaatekaupoista ei löydy mitään, nettikauppojen kassa ammottaa tyhjyyttä monen tunnin selailun jälkeen. Vaatekaapissa olevat vaatteet ovat ihan okei, mutta samaan aikaan kaipaisi kovasti vaihtelua. Tuntuu että aina on sitä samaa päällä.

Pitkin syksyä puhuin siitä kuinka vihdoin otan niskasta kiinni ja selvittelen sen oma tyylin itselleni. Sellaisen ettei tarvitsisi stressailla päälle laitettavaa tai tuskailla kun ei mikään tunnu hyvältä. Seuraan kyllä varsinkin Instagramissa paljon erilaisia inspiroivia ihmisiä joilla on mielestäni kivoja vaatteita, mutta jotenkin ne eivät kuitenkaan tunnu siltä omalta. Kateellisena katson vierestä kuinka Inka löytää mitä ihanimpia vaatteita itselleen.

Töissä olen kanssa huomannut sen, että minulla on parit lemppari housut sekä pari lemppari paitaa, joita käytän melkein koko ajan. Yritän vaihdella mahdollisimman paljon, jotta vaatteet säilyisivät pidempää, mutta aina ne lempparit osuu päälle. Toivottavasti jollain muullakin on aina se joku lemppari paita tai housut tai mikä vain vaate, joita haluaisi pitää koko ajan päällä…

Eilen kävin katselemassa joululahjojen oston yhteydessä vähän jotain helpotusta tähän jo iskeneeseen asukriisiin. Jouluaatoksi pitäisi keksiä jotain kivaa, siistiä ja mielellään pitkähihaista päälle pantavaa. Parasta olisi se, että sama asu tai paita soveltuisi sitten uudeksi vuodeksi käytettäväksi.

Nälkä piti minut hyvinkin kiireisenä, joten vauhdilla tuli kaupat käytyä läpi. Mitään ei tarttunut mukaan, vaikka kävinkin BikBokissa yhtä jumpsuitea sekä paita-housu yhdistelmää kokeilemassa. Molemmissa vaihtoehdoissa oli kuitenkin omat vikansa, joten kauppaan jäivät. Nyt kotona ollessa katselin sitten vähän paremmalla ajalla sekä kylläisenä netin tarjontaa. Ei ollut hätä eikä hoppu.

19.12.2018a.jpg

// Lulu Blouse / Otilia Top / Kimmie Pant / Jagger Jumpsuit / Sparkly Blouse / Ariel Pants //

BikBokista löytyvät nämä kaikki ja tulikin pitkästä aikaa sellainen olo, että olisi kiva mennä katsomaan ja sovittelemaan. Erityisesti tuo Lulu Blouse sekä Jagger Jumpsuit houkuttavat. Musta on mulle aika semmoinen ”tuttu ja turvallinen” joten tuon viimeisen outfitin värimaailma houkuttelee erilaisuudellaan myös. Itse ehkä vaihtaisin kuitenkin paidan vähän neutraalimpaan versioon, kuten tuo Otilia Top tuossa ylhäällä. Aina kuitenkin saa netissä katsoessa jännittää löytyykö sitten sieltä kaupasta noita samoja ja miltä sitten ne näyttävät itsensä päällä.

Eihän tässä vielä mitään hätää ole, aattoon on onneksi vielä aikaa ja uuteen vuoteen vieläkin enemmän. Mulla on vahva luotto itseeni, eiköhän tästä sitten tämä taas lähde liikkeelle.

Onko teillä jo asut hallussa uudeksi vuodeksi vai vielä hakusessa?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *