Miehistä sukkaa

 kuva_1sukat_0.jpg

Sukkatehtaan viimeisin aikaansaannos! Kuvausrekvisiittana ns. lucky pants, eli kuolleiden päivä -kuvioiset trikooleggarit, sekä keittiön matto. Sukissa lankana minulle uusi tuttavuus, eli Regian Design Line, jos nyt vyötettä oikein tulkitsin. Kyseessä on itsensä Kaffe Fassettin suunnittelema lanka sävyssä 2902. Omani tilasin Neuleunelmia -verkkokaupasta. Lanka sinänsä on ihanaa, vaikka ohutta (ohuempaa kuin Novitan nalle hui!), miellyttävä neuloa ja pehmeä kuin mikä. Väri sen sijaan… no, se oli pettymys. Tuotekuvassa se näytti erilaiselta, mun on tehnyt jo varmaan 15 vuotta mieli neuloa sellaiset multivärikkäät, raidalliset ja nimenomaat ohutraidalliset sukat, mutta ajatus sellaisten sukkien langanpäiden päättelemistä… kääk. Ei kiitos.
 

kuva_2sukat.jpg
Luulin, että tästä langasta tulisi sellaiset unelmasukat… no eipä tullut. Tai sinänsä tuli, mutta väri oli väärä. :–D Värit on jotenkin ”muted” siihen mitä kuvittelin. Miehekkäät värit. Olisi pitänyt tehdä sukat jossain koossa 46… Hieman vaaleammat, kirkkaammat värit, niin olisi ollut muy bueno. Väri muuten osoittautua varsin vaikeaksi kuvattavaksi! Tuo epämääräinen harmaa on oikeasti sellainen ihana keväänvihreä, jota näin pääsiäisen aikaan näkee joka paikassa! Ja violetti ei ole noin sininen, ja turkoosikin on kirkkaampi ja vihreämpään taittava…

kuva_11sukat.jpg
Tätä kuvaa on muokattu hieman, sillä simpuran luonnonvalossa otetut kuvat olivat liian kalpeita. Mutta tässä värit ovat ehkä melkein kohdillaan, ainoastaan se vihreä ei vieläkään ole niin vihreä kuin sen pitäisi olla. Oranssi tökkii tässä langassa ehkä eniten. Se on ärsyttävä. Jos se olisi punaisempi, se olisi kiva. Tai jos se olisi keltaisempi, se olisi kiva. (Kuvassa se on ehkä hieman räikeämpi kuin luonnossa, kuvitelkaa miltä tämän kuvan ja kahden edellisen oranssi näyttäisi risteytettynä. ;D)

Mutta sukat ovat kivat! Ehkä niistä olisi voinut tehdä himpun verran pidemmät, nyt ne ovat ihan puhdasveriset nilkkasukat. Lankaa jäi sen verran, että sitä olisi riittänyt muutamaan ekstrasenttiin per kinttu… Hmm, ehkä tilaan jotain Regian raidallista lankaa toisessa värissä ja otan projektiksi pidemmät raitasukat…

kuva_3sukat.jpg

Action-kuvaa sukista ja ”päivän asu” -kuva hehe. Asun sen verran ”maalla” että kehtaan lähteä junttivermeissä eli noloissa trikooleggareissa kauppaan. Sukat olivat varsin pehmoiset ja lämpöiset, eivätkä kutittaneet lainkaan, vaikka ovatkin 75% villaa. EIkä ollut siis muita sukkia jalassa. Suositteluni siis Regian langoille! Mä olen varmaan 99% neulomuksistani tehnyt Novitan langoista, nyt saatan laajentaa lankamaailmankatsomustani ja tehdä tulevaisuudessa enemmänkin juttuja muista kuin Novitasta.

Ja sitten vielä kuvaa ihan jostain muusta:

kuva_4sukat.jpg

Sunnuntaina saa herkutella ^^ Piknik bussipysäkillä.

Hauskaa sunnuntaita kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa myös!!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *