Onnenkantamoinen!

kuva_1huovutus.jpg

Ilosofiaa -blogin kirjoittaja järjesti facebookin Käsityöblogit -ryhmässä pienen arvonnan jokin aika takaperin, ja satuin voittamaan sen, jihuu! Olin aivan ällistynyt voitosta, koska olen tässä vuosien varrella (mitä nyt laskeskelin ainakin noin seitsemän vuotta blogeja lukeneeni…) osallistunut varmaan joka ikiseen blogiarvontaan, johon olen törmännyt, enkä ole koskaan voittanut mitään! 😀

Arvonnan palkintona oli lahjakortti TitiTyy -lankakauppaan. Nappasin ostoskoriin KnitPron Cubics -sukkapuikot 3,5-millisinä (olisin halunnut pienemmät, 2- tai 2,5milliset mutta olivat loppu, buu) koska niillä tulee kuulemma tasaisempaa neulejälkeä. Omasta mielestäni mun neulekäsialassa ei ole mitään moitittavaa 😛 varsinkin sukissa se ei oo niin justiinsa, kun ne muhjuuntuvat ja muotoutuvat jalassa. Mutta olen nini laiska esimerkiksi höyryttämään neuleitani, että ainakin lahjaksi meneviin sukkiin nuo voi olla ihan hyvä keksintö.

Vastustin kiusausta ostaa mitään lankaa ja onnistuin siinä oikein mainiosti. Sen sijaan päädyin tilaamaan kolme levyä huovutusvillaa. Punaista, oranssia ja limenvihreää.

 

kuva_3huovutus.jpg

Tuumasta toimeen.

Neulahuovutus on niin kivaa!!! Pitää jossain vaiheessa tilata lisää, ainakin keltaista, mustaa ja valkoista… ehkä vaaleanpunaista ja jotain sinistäkin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *