kesän 2019 liikunnallinen Bucket List

Listasin jo hetki sitten Instagramiin mun alkavan kesän Bucket Listin. Eli listan asioista, jotka haluan toteuttaa kesän aikana. En kopioi samaa listaa suoraan tänne, vaan aion muuttaa sitä hiukan. Huomasin heti instagramia päivitettyäni, että iso osa listan asioista liittyy ulkoiluun, urheiluun ja liikuntaan. Toki sinne mahtui mukaan myös esimerkiksi Muumimaailmassa käynti ja mummolle ja papalle yllätyskakun tekeminen. Nyt kuitenkin listaan vain näitä urheiluun ja liikuntaan liittyviä kesähaaveitani pienellä lisäyksellä.

  1. heittää uusi oma ennätys kisoissa
  2. saada uusi(a) sponsorisopimuksia..
  3. .. jotta pääsen kisaamaan ulkomaille..
  4. .. jotta voin saada kansainvälisen luokituksen(!)
  5. treenata mahdollisimman paljon ulkona
  6. käydä melomassa ja/tai suppailemassa
  7. käydä ratsastamassa
  8. uida (paljon) järvessä
  9. pyöräillä käsipyörällä jokin pidempi lenkki
  10. joogata auringossa

Ensimmäiseen kohtaan vaikuttaa koko talvikauden harjoittelu, oma vireystila, välineet ja kunto. Pääsen jo kokeilemaan ennätykseni (11,33 m) rikkomista tulevana lauantaina Kultainen Keihäs -kisassa. Hui, ihanaa! Toinen, kolmas ja neljäs haave liittyvät kaikki toisiinsa. Tarvitsen sponsoreita, jotta mulla on mahdollisuus (rahallisesti) päästä avustajan ja mahdollisesti myös valmentajan kanssa ulkomaan kisoihin nyt kesän aikana. Vain ulkomailla, ainakin Berliinin kisoissa, on paikalla luokittelija, jolta voin saada kansainvälisen luokituksen. Nyt mulla on vain kansallinen luokitus, eivätkä esimerkiksi tulokseni siis näy maailman tai Euroopan listoilla. Enkä myöskään pääsisi kisaamaan vaikkapa tuleviin MM-kisoihin ilman tätä luokittelua, vaikka heittäisin kisarajan rikki.

Kaikki loput kohdat (5 – 10) on paljon helpompia toteuttaa. Ulkona takapihatreeni tai lenkki, käsipyöräily ja joogaaminen onnistuvat itsenäisesti, joten on aivan täysin oma syy, jos en toteuta niitä kesän aikana.

Täytyy ehkä kirjata nämä kohdat vielä jonnekin itselle näkyville ylös, niin ne on helpompi muistaa ja siten toteuttaa! Palaan syksyllä (sovitaan nyt, että syyskuun alussa) tarkistamaan sen, kuinka hyvin nämä toteutuivat kesän aikana.

Oletko sä tehnyt samanlaisia listoja kesälle? Onko näistä jokin sellainen, minkä sä haluaisit myös toteuttaa?

hyvinvointi liikunta matkat hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *