Chapter 2

Tapaat uuden ihmisen. Saatat olla jännittynyt, utelias tai jopa innoissasi että millaisen ihmisen kohtaatkaan. Aina kaikki ei kuitenkaan mene ihan niin putkeen kun olit ajatelut. Saatat tutustua ihmiseen hetken ennen tapaamista ja saada fiiliksen että kyllä tän tyypin haluan nähdä myös face2face.

Treffit sovitaan tietyksi päiväksi. Heti tyypin nähdessäsi tiedät ettei tuu mitään. Päätät silti vetää ne treffit kunnialla läpi vaikka tahtoisit olla ihan missä tahansa muualla.

Päätin yhdistää tähän pari tapausta jolloin ei homma oikein toiminut. Dadaa vikahan oli tottakai minussa tai minun asunnossani.

Case 1

Pääpiirteittäin homma eteni niin että olimme sopineet että mies tulee minun luokseni. Kaikki meni ihan jees ja oli ihan mukavaakin. Hän oli poikkeuksellisesti vähän vanhempi, n. 40- vuotias. En tiedä miksi mutta hän jäi yöksi. Hän valitti heti aamulla miten karmea makuhuoneeni oli. Se siitä tyypistä sitten. NEXT

Vikalista

– Sänkyni oli silloin kuulemma liian pieni. ( silloin oli 120cm)
– Minulla ei ollut pimennysverhoja
– Kissani olivat hirveitä terroristeja
– Makkarini oli väärään ilmansuuntaan

Case 2

Tämän sankarin tapasin pari kolme vuotta sitten deittisivuston kautta. En edes tajua miksi hänet tapasin. Hän oli n. 30-vuotias. Ihan suoraan sanottuna pimeä tyyppi. Olin käynyt kaupassa ostamassa hänelle kaljaa ja vahingossa olin epähuomiossa ostanut alkoholitonta. Kun moka kävi ilmi, hän tyyliin haukkui minut pystyyn. Paljon muutakin tapahtui mutta ne jääköön vain minun ja hyvien kavereitteni tiedoksi. Aina en osaa olla tarpeeksi tiukka mutta kun nämä treffit helvetistä oli ohi. Olin niin onnellinen että olin ylipäänsä hengissä.

Vikalista

– Alkoholiton bisse
– Parvekkeeni oli rakennettu päin helvettiä.
Hän oli joku rakennusinsinööri
– Valitti kun oli vain viiniä tarjolla ( Joi kaksi pulloa minun viinejä)
– Olin törkeä ämmä

Virhe arvioita sattuu mutta kun olet idioottimagneetti, niin mitä voit enää odottaa? 😀

PS…
Treffit tiedossa uuden kanssa, katotaan mitä tulee, siitä seuraavassa postauksessa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *