Äitiydestä

Haluan jakaa kanssanne pienen tarinan äitiydestä, sillä eilinen ilta sai minut pohtimaan syvästi tätä merkittävää roolia elämässäni. Vaikka kortit äidilleni ja miehen äidille jäivät viime hetkeen, onnistuin saamaan ne valmiiksi ennen auringon laskua. Lopputulos oli kohtuullinen, ja ajatus äideille osoitetusta kiitoksesta tuntui lämmittävältä.

Askartelupuuhissa
Askartelu puuhissa

Erityisesti mieheni äiti ansaitsee kaikki maailman äitipalkinnot. Hän on ollut vahva tuki lapsilleen läpi vaikeiden aikojen. He ovat joutuneet kohtaamaan haasteita, kuten mieheni isän entisen vaimon ylitseampuvaa kiusantekoa ja taloudellista ahdingon hetkiä. Anoppini on aina ollut siellä, valmiina auttamaan ja tukemaan, ja hänen rohkeutensa ja päättäväisyytensä ovat inspiroivia.

Oma äitini on myös ollut upea äiti, vaikka haasteet, joita hän on kohdannut, eivät ole olleet yhtä suuria kuin anoppini. Hän on ollut tasainen tuki elämässäni, ja hänen läsnäolonsa ja rakkautensa ovat tehneet minusta sen äidin, joka olen tänään.

Hiljattain sain kuulla presidentin palkitsemista äideistä, ja minun oli pakko pysähtyä hetkeksi. Olin järkyttynyt huomatessani tutun nimen joukossa. Ihmettelin, miksi tämä äiti palkitaan, kun hänen lapsensa ovat käyttäytyneet niin huonosti. Tunnen heidät, tiedän heidän olevan koulukiusaajia, valehtelijoita ja varkaita. Lisäksi tiedän, että tämä äiti on käyttänyt hyväkseen hyväntekeväisyyttä. En voi ymmärtää, miten tällainen äiti voi saada tunnustusta.

Meidän on muistettava, että jokainen äiti kulkee omalla ainutlaatuisella polullaan. Vaikka meillä kaikilla on erilaisia haasteita ja käänteitä elämässämme, meillä kaikilla on yhteinen tehtävä: rakastaa ja hoitaa lapsiamme parhaamme mukaan.

Joten tänään haluan päättää tämän kirjoituksen positiivisesti. Haluan kohdistaa sydämellisen kiitoksen kaikille äideille. Kiitos, että olette siellä lapsillenne, huolehtien heistä parhaan kykynne mukaan. Kiitos, että annatte rakkautta, rohkaisua ja tukea, kun sitä eniten tarvitaan. Olittepa sitten suurten haasteiden edessä tai kohtaamassa pienempiä vastoinkäymisiä, jokainen äiti ansaitsee kunnioitusta ja arvostusta. Jatkakaa upeaa työtänne äiteinä, sillä teillä on valtava merkitys lastenne elämässä. Hyvää äitienpäivää ja lämpimiä ajatuksia teille kaikille!

perhe lapset vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *