Ihana viikonloppu isovanhempien kanssa ja pohdintoja asiakaspalvelusta Suomessa

Tämä viikonloppu oli täynnä perheen yhdessäoloa ja seikkailuja lastemme isovanhempien kanssa. Haluan jakaa kanssanne tarinan siitä, kuinka me vietimme aikaa yhdessä ja samalla kertoa omista kokemuksistani asiakaspalvelusta Suomessa.

Viikonloppu alkoi perjantaina, kun mieheni vanhemmat saapuivat luoksemme. Lapsemme olivat innoissaan saadessaan tavata isovanhempansa ja viettää aikaa heidän kanssaan. Oli ilo nähdä, miten läheiset suhteet voivat tuoda iloa ja onnea perheeseen.

Lauantai-aamuna päätimme valmistaa herkullisia lettuja aamupalaksi. Lapset auttoivat innokkaasti taikinan sekoittamisessa ja lettuja paistamisessa. Letut olivat todellinen hitti kaikille, ja söimme niitä niin paljon kuin jaksoimme. Yhteiset aamupalat ovat aina erityisiä hetkiä, jotka vahvistavat perheen sidettä.

Lauantaina suuntasimme myös kaupungille viettämään aikaa yhdessä. Oli kaunis päivä, ja ajattelimme käydä ostoksilla ja nauttia kaupungin tunnelmasta. Kävimme peräti seitsemässä eri liikkeessä, mutta valitettavasti minun oli pakko todeta, että asiakaspalvelu Suomessa vaikuttaa olevan nykyään todella alhaisella tasolla.

Ensimmäisessä liikkeessä meitä ei tervehditty lainkaan, ja myyjä vaikutti täysin välinpitämättömältä. Toisessa liikkeessä myyjä tiuski ja antoi meille vaikutelman, että olimme hänen kannaltaan pelkkää häiriötä. Jatkoimme matkaa, mutta vastaan tuli samanlaisia kokemuksia. Myyjät eivät näyttäneet olevan kiinnostuneita auttamaan asiakkaita tai tarjoamaan heille hyvää palvelua.

Tämä sai minut pohtimaan, mikä on tapahtunut asiakaspalvelulle Suomessa. Muistelen aikoja, jolloin asiakaspalvelu oli ystävällistä ja avuliasta, mutta nämä kokemukset olivat täysin päinvastaisia. On tärkeää muistaa, että hyvä asiakaspalvelu voi tehdä suuren eron asiakkaan kokemukseen ja vaikuttaa myönteisesti yrityksen maineeseen.

Vaikka kohtasimme pettymyksiä kaupungilla, palasimme kotiin iloisina ja tyytyväisinä. Perheemme yhdessäolo oli aivan mahtavaa, ja lapsemme nauttivat aikaa isovanhempiensa kanssa. Vaikka asiakaspalvelukokemuksemme kaupungilla olivat pettymyksiä, päätimme keskittyä positiivisiin asioihin ja unohtaa huonot kokemukset.

Tämä viikonloppu opetti minulle sen, kuinka tärkeää on arvostaa perheen läheisyyttä ja yhdessäoloa. Samalla se herätti minussa toiveen siitä, että asiakaspalvelun laatu Suomessa voi parantua tulevaisuudessa. Toivon, että yritykset kiinnittävät enemmän huomiota asiakaspalveluun ja tekevät siitä positiivisen kokemuksen asiakkailleen.

perhe lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *