Kaipuu terassihetkiin: Kolmen iltavuoron haasteet ja halu nauttia elämästä

Elämä koostuu valinnoista, ja toisinaan meidän on punnittava eri vaihtoehtoja, joita eteemme asettuu. Tällä kertaa pohdin kolmen perättäisen iltavuoron tekemisen ja omien mieltymysteni yhteensovittamista. Vaikka työ on tärkeää, on myös tärkeää löytää aikaa omalle hyvinvoinnille ja nautinnolle.

Kolmen perättäisen iltavuoron tekeminen ei ole aina houkuttelevaa ajatus. Vaikka työssä käyminen on väistämättömästi osa elämäämme, on tärkeää myös kuunnella omaa mieltämme ja tarpeitamme. Kehomme tarvitsee lepoa ja rentoutumista selvitäkseen päivittäisistä haasteista. Iltavuorot voivat haastaa unirytmin ja vaikuttaa elämänlaatuun, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi unohtaa omat tarpeemme ja toiveemme.

Kuvittele hetki istuvasi omalla terassillasi auringon laskiessa taivaanrannan taa. Kylmä cola kädessäsi, tunnet pienen tuulenvireen ihollasi ja kuulet lintujen laulun taustalla. Tällaiset hetket ovat kuin hengähdystauko arjen kiireistä. Ne antavat meille mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi ja nauttia elämästä kaikessa kauneudessaan.

 

Vaikka työ on tärkeä osa identiteettiämme ja toimeentuloamme, ei ole väärin haluta myös aikaa omalle hyvinvoinnille ja rentoutumiselle. Terassilla istuminen ja kylmän colan nauttiminen voi olla juuri se hetki, joka auttaa meitä keräämään voimia ja lataamaan akkuja rankkojen työpäivien keskellä. Se on aika, jolloin voimme unohtaa hetkeksi kiireen ja stressin, ja antaa tilaa ilolle ja nautinnolle.

Elämässä on tärkeää löytää tasapaino eri asioiden välillä. Vaikka työ voi vaatia meiltä joustoa ja ponnisteluja, ei pidä unohtaa omia tarpeitaan ja toiveitaan. Terassihetket kylmän colan kanssa ovat muistutus siitä, että meillä on oikeus nauttia elämästä ja tehdä valintoja, jotka tukevat omaa hyvinvointiamme. Kolmen iltavuoroon jälkeen on pakko keksi jokin asia millä palkita itsensä sunnuntaina

 

tyo-ja-raha tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *