Karkin syöminen, laiskottelu ja perhehaasteet: eilinen päiväni

Haluan jakaa teille eilisen päiväni kokemuksen, joka oli täynnä tunteita, pettymystä ja lopulta myös hieman itsetutkiskelua. Eilinen päivä muuttui odottamattomaksi seikkailuksi, kun alun perin suunnitellut asiat menivät täysin uusiksi.

Päiväni alkoi varsin tavallisesti, mutta jo aamupäivällä huomasin olevani erityisen stressaantunut. Työpäivä oli edessäni, mutta loppuviikon lastenhoitajien järjestäminen oli muuttunut haastavaksi tehtäväksi. Mieheni oli nimittäin varannut loppuviikon menonsa, eikä meillä ollut vielä tietoa siitä, kuka pitäisi huolta lapsistamme.

Alun perin vanhempani olivat luvanneet auttaa lastenvahtina, mutta heidän suunnitelmansa meille tulosta peruuntui. Tämä oli suuri pettymys, sillä olin luottanut siihen, että he auttaisivat. Olin tilanteessa, jossa olisin töissä, ja lapset olivat vielä liian nuoria olemaan yksin kotona. Olin ärtynyt ja turhautunut tilanteesta, joka oli täysin hallitsemattani

Huomasin olevani jatkuvasti huolissani lasten hyvinvoinnista. Tämä sai minut tuntemaan itseni syylliseksi siitä, etten pystynyt olemaan heidän kanssaan. Päätin ottaa hieman aikaa itselleni ja rentoutua. Päätin hemmotella itseäni kasvonaamiolla ja karkkipussilla.

Kasvonaamio ja herkuttelu osoittautuivat hyväksi ideaksi, sillä ne auttoivat minua rentoutumaan ja unohtamaan hetkeksi huoleni. Hetken aikaa sain keskittyä vain itseeni ja omiin tarpeisiini. Olen usein korostanut itsestä huolehtimisen tärkeyttä, ja tämä oli muistutus siitä, kuinka pienilläkin asioilla voi olla suuri vaikutus omaan hyvinvointiin.

Kun ilta lähestyi, huoleni lasten hoidosta eivät kuitenkaan laantuneet. Mieheni ei ollut tehnyt minkäänlaista järjestelyä lastenhoitoa varten, vaikka olin yrittänyt selittää hänelle tilanteen kiireellisyyden. Tämä lisäsi jännitteitä välillämme, ja tunsin oloni petetyksi.

Lopulta päätin ottaa asiat omiin käsiini ja järjestää lastenhoidon itse. Soitin ystävälleni, joka suostui auttamaan.

Eilinen päivä oli opettavainen kokemus monella tavalla. Se opetti minulle, että on tärkeää pitää kiinni omista tarpeistaan ja huolehtia omasta hyvinvoinnistaan, vaikka arki olisi hektistä. Lisäksi se korosti kommunikaation tärkeyttä parisuhteessa ja sen, että meidän on oltava valmiita tukemaan toisiamme vaikeina hetkinä.

koti oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *