Löytöretki kaapin uumenissa: Unohtuneet voide ja suihkugeeli pelastivat päiväni

Kaikki meistä ovat varmasti joskus kokeneet sen tunteen, kun pinna on venynyt äärirajoilleen ja tarvitsee kipeästi hetken rauhoittumista ja hemmottelua. Niinpä eilen päätin tarttua toimeen ja ryhtyä siivoamaan kaappia. En odottanut löytäväni sieltä mitään erityistä, mutta kohtalo oli toista mieltä.

Siivousta aloittaessani en voinut olla huomaamatta kuinka kaappi pursusi erilaisia kosmetiikka- ja hygieniatuotteita. Olin tottunut siihen, että aina kun tarvitsin jotain uutta, marssin kauppaan ja hamstrasin ostoskärryllisen verran uusia tuotteita. Vanhat jäävät unholaan, ja kaapit täyttyvät entisestään. Tälläkin kertaa päätin kuitenkin toimia toisin.

Kaivoin esiin laatikon, joka oli täynnä erilaisia purkkeja ja pulloja. En ollut avannut tätä laatikkoa vuosiin, ja tiesin löytäväni sieltä vanhoja ja unohtuneita tuotteita. Siinä vaiheessa, kun olin käynyt läpi muutaman purkin, löysin sen, mitä en olisi voinut toivoa enemmän: unohtuneen voiteen ja suihkugeelin.

Nämä tuotteet olivat jääneet kaapin pohjalle sen jälkeen kun olin hankkinut ne innostuneena shoppailuvimmassani. Ne olivat houkutelleet minua hyllyiltä houkuttelevien tuoksujensa ja hienojen lupauksiensa voimalla, mutta sitten ne olivat unohtuneet. Tähän asti ne olivat keränneet vain pölyä ja turhaan ottaneet tilaa kaapissani.

Kaiken kaikkiaan tämä löytöretki kaappini uumenissa oli pelastus päivälleni. Unohtuneet voide ja suihkugeeli toivat minulle paitsi hetken rentoutumista myös tärkeän opetuksen siitä, että usein tarvittava apu ja hemmottelu voivat olla lähempänä kuin luulemmekaan. Jatkossa aion muistaa tämän ja pitää huolta siitä, että kaapissani ei kerry turhaa tavaraa, vaan jokainen tuote pääsee käyttöön ennen kuin hankin uutta.

koti vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *