Mies terveyskeskukseen ja herkkuhetkiä!

Eilen aamupäivällä heräsin tavanomaiseen tapaan ja suunnitelmissani oli aloittaa päivä normaaleilla askareilla. Kuitenkin mieheni auto oli huollossa, ja tarvitsin omaa autoani. Koska olen aina kannustava puoliso, päätin heittää mieheni terveyskeskukseen, jotta hän voisi hoitaa omat asiansa samalla kun minä pääsin hoitamaan omani. Miestä terveyskeskuksesta odottaessa kävin jäätelöllä. (Kun kerta keksin mistä sitä saa)

Palatessamme kotiin tulin ajatelleeksi miestäni ja hänen terveyttään. Hänellä oli varvasoperaatio edessään, ja tiesin, että jalkojen hoito oli nyt erityisen tärkeää. Niinpä päätin hankkia hänelle varpaille tarkoitetun öljyn.

Tänään mieheni jättää varmuudella varpaiden hoidon väliin, sillä hän hoitaa tänään lapsemme vierailun Pikkujätissä, ja minun on pian aika lähteä töihin. Huomenna on kuitenkin uusi päivä, ja silloin mies saa varautua kuulemaan hieman nalkutusta varpaiden hoidon laiminlyönnistä. Perheemme on meille kaikkein tärkein asia maailmassa, ja siksi pidämme huolta toisistamme ja toistemme terveydestä.

koti ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *