Tehokasta ja Hauskaa Kierrätystä: Työporukkamme WhatsApp-ryhmässä ja Yllättävät Kierrätyslöydöt

Tänään haluan jakaa teille tarinan siitä, miten meidän työporukkamme onnistui yhdistämään kierrätyksen ja yhteisöllisyyden luomalla WhatsApp-ryhmän, jonka avulla jaamme tavaroita uudelleenkäyttöön. Vaikka en itse ole ollut kovin aktiivinen tässä ryhmässä, olen päässyt todistamaan sen positiivisia vaikutuksia ja yllättäviä kierrätyslöytöjä.

Alusta asti ryhmässämme oli selvää, että jokainen voi tarjota tavaroita, joille ei enää ole käyttöä, ja samalla voi myös löytää itselleen jotain hyödyllistä. Vaikka minä olen tähän mennessä laittanut kiertoon vain muutaman Dermosilin näytteen, olen iloinen siitä, että joku saattaa saada niistä iloa tai hyötyä. Toisaalta olen myös hyödyntänyt ryhmää ottaessani vastaan lasten lehtiä, jotka sisältävät niitä kuuluisia ”leluja”. En itse suostu ostamaan näitä lehtiä niiden hintansa ja mukana tulevan krääsän takia, joten on hienoa saada niitä kierrätettynä ja samalla tarjota lapsille iloa.

  • Tämä ryhmä on ollut mainio tapa vähentää tarpeetonta kulutusta ja tukea samalla kierrätystä. Lisäksi olemme löytäneet ryhmän kautta historialehtiä, joita minä ja mieheni nautimme lukea. Tämä on ehdottomasti mieluisin tapa kierrättää minulle – tiedän, että tavarat menevät hyvään käyttöön ja tuovat iloa toisille. Lasten lehdet menee meillä pukin konttiin ja lapset saavat ne jouluna.

 

koti lapset tapahtumat-ja-juhlat vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *