Unelmieni sisustusseikkailu Habitare messuilla: karkkilamput ja haaveet antiikkisohvasta

Olin eilen Habitare messuilla, ja kuten usein käy, lähdin kotiin täynnä inspiraatiota ja ideoita. Messuilla käynti on minulle kuin pieni sisustusseikkailu, vaikka harvoin sieltä mitään varsinaisesti hankinkaan. Tällä kertaa kuitenkin löysin pari aivan ihanaa karkkivalaisinta, joista unelmoin vieläkin.

Kun saavuin messuille, tiesin jo etukäteen, että budjettini ei antaisi periksi suurille hankinnoille. Mutta hei, se ei estänyt minua haaveilemasta! Ensimmäisenä bongasin kirsikkalampun, joka oli kuin suoraan satuun astumista. Sen herkkä punainen väri ja suloinen muoto vetivät minua puoleensa heti. Ja sitten oli vielä ”marianne” karkkilamppu, joka oli yhtä houkutteleva herkkusuun unelma. Näistä kahdesta tuli heti mielessäni täydellinen pari eteiseemme.

Olisin niin mielelläni hankkinut molemmat lamput, mutta budjettini ei antanut periksi. Päätin pitää järjen päässäni ja jättää ne ostamatta, vaikka se olikin vaikeaa. Mutta tiedän, että joskus tulevaisuudessa voin ehkä toteuttaa tämän haaveeni, kun taloudellinen tilanteeni sallii sen.

Messuilla käynti ei rajoittunut vain lampunhaaveiluun. Olin pitkään haaveillut värikkäämmästä sohvasta olohuoneessamme, joka on tällä hetkellä harmaa ja melko persoonaton. Messuilla oli muutamia vaihtoehtoja, jotka herättivät kiinnostukseni. Kuitenkin tämä päätös ei ole yksin minun tehtävissäni, sillä perheeseeni kuuluu myös mies, lapset ja koira. Kaikki heidän tarpeet ja mieltymykset täytyy ottaa huomioon.

Olen haaveillut antiikkisohvasta, mutta realistisesti ajatellen se ei ehkä olisi käytännöllinen vaihtoehto meidän perheellemme. Mies, lapset ja koira saattaisivat tehdä siitä nopeasti entisen. Siksi täytyy löytää kompromissi, joka miellyttää kaikkia osapuolia.

Messuilla käynti osoittautui myös haasteelliseksi, sillä mieheni ei ole kovin innostunut sisustustavaroiden näpräämisestäni. Hän varoitti minua innostumasta liikaa ja yrittämästä koskea joka ikiseen ihanaan esineeseen, joka osui silmiini. Katselin kaihoisasti kylpytakkeja ja ihailemiani olohuoneenpöytiä, mutta en saanut niitä käsiini.

Kaikesta huolimatta Habitare tarjosi jälleen kerran paljon inspiraatiota ja ideoita. Vaikka en ostanutkaan mitään tällä kertaa, tiesin lähteväni messuilta kotiin täynnä uusia ideoita ja näkemyksiä siitä, mitä voisin tehdä kotini kanssa tulevaisuudessa. Messut ovat aina antoisa kokemus, vaikka ne saattavatkin olla vaarallisia budjetille ja sisustusintoilijalle, kuten minulle.

koti sisustus tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *