Voitto ja voiton juhlat

Heittäydyimme seikkailuun sunnuntaipäivänä, kun päätimme juhlistaa yhteistä voittoamme kimpparavurin kanssa herkullisen kiinalaisen lounaan merkeissä. Perheemme ja ystävämme olivat mukana tässä unohtumattomassa hetkessä, kun suuntasimme kohti paikallista kiinalaista ravintolaa.Ja poikamme pääsi liukuhihna kiinalaiseen.

Istuimme pitkään pöytiemme ääressä, jotka oli täynnä iloista puheensorinaa ja odotusta siitä, mitä herkkuja liukuhihna tarjoaisi.

Lounaan aikana jaettu nauru ja tarinoiden kertoaminen loivat lämpimän ja iloisen tunnelman. Keskustelimme kimpparavurin voitosta, miten odotettu se olikaan ja miten hienoa oli voittaa yhdessä. Muistelimme myös aiempia yhteisiä seikkailuja ja suunnittelimme tulevia.

Liunas kiinalaisessa ravintolassa ei ollut pelkästään ruokaa, vaan se oli tapa juhlistaa yhteistä saavutustamme ja luoda ikimuistoisia muistoja.

 

Kun sitten viimein laskun aika koitti ja jakauduimme kiitollisina ja iloisina omiin suuntiimme, tiesimme että tämä päivä oli jäävä mieleemme pitkäksi aikaa. Kimpparavurin voitto ja kiinalainen lounas olivat yhdistäneet meitä entisestään ja vahvistaneet sitä erityistä sidettä, joka meillä kaikilla oli toisiimme. Toivotaan että ruunan retale ottaa ja voittaa pian uudelleen.

koti ystavat-ja-perhe tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *