Miten jonkun ääni voi suistaa ihmisen raiteiltaan?

Oon viestinyt yhden tosi kivalta vaikuttavan tyypin kanssa kirjoittamalla. Meillä on sovittuna hänen kanssaan huomiselle treffit. Eilen tämä vietiin seuraavalle tasolle, kun mä soitin hänelle. Se, mihin en ollut osannut varautua oli hänen äänensä. Se oli niin hiton seksikäs.

Tiedätkö miltä tuntuu puhua jonkun kanssa kolme tuntia, ja koko ajan ajatella näin: ÄLÄ kiihotu hänen äänestään. Älä KIIHOTU hänen äänestään. Älä kiihotu HÄNEN äänestään. Älä kiihotu hänen ÄÄNESTÄÄN. Ehdin olla huolissani puhelinkeskustelun laadusta. Miten selkeitä ne huokailut olivat, saati äänekkäät nielaisut? Ilmeisen. Kyllähän niiden kanssa nyt ehkä puhelimessa pärjää, mutta entä kasvokkain?

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Okei siis tota, oisko mitenkä mahdollista esim. nauhoittaa treffeillä tätä ääntä silleen solidaarisuuden nimissä meille muillekin kuultavaksi. Ihan vaan tässä ohimennen pohdin...

No siis kyllä mun mielestä voisi. Mun trackrecordilla on jotenkin vaikea kuvitella tästä tulevan mitään, joten ihan hyvin voin varmasti nauhoittaa! <3 Tämä salanauhoitus ei varmastikaan olisi ainoa yhteydenpidon loppumista nopeuttava tekijä <3

Itsevarmuus. Jumalauta miten kuumaa!

 

TrineH
En suostu jäähylle

ooohhh. sanomattakin selvää, että rapsaa odotellessa. ja sitä nauhoitusta. Kuuma ääni on kyllä, no, kuumaa.

Mua jännittää niin paaaaljon. On omituista, kun joku onnistuu saamaan sydämen läikähtämään ennen kuin on tavannut. Tää on mulle niin pitkittynyt yläaste kaikkine tunnekuohuineen. Äääääääääää! Lupaan rapsata :) 

Kuumia suhteita (Ei varmistettu) http://www.foreigndatingforum.com

Toivotaan, että kaikki nyt kuitenkin menee hyvin. Tsemppiä sinne treffeille! Ja ei koskaan kannata luovuttaa.

Jee, senkin ihana! Mä kuuntelen päättymättömältä nauhalta tätä biisiä Mitä jos me silti voitetaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.