Täällä syttyy 1500 WTF-huudahdusta joka kuukausi

Parisuhteetonta

Vaikka olen kokenut kaikenlaista tuubaa Treffit24-sivulla, niin tämä uskoa valava mainoslause "Täällä syttyy 1500 aitoa rakkaustarinaa joka kuukausi", jaksaa aina naurattaa. Syttyneiden rakkaustarinoiden oletetussa määrässä ei varsinaisesti tukeuduta vertaisarvioituun tutkimustietoon - ainakaan käyttäjien mielestä. Kun ei ole enää mitään menetettävää, voi mainostaa itseään esimerkiksi kiukulla.

Tässä muutama näyte <3

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Mää kuolen näihin. :'D

Parisuhteetonta

Ehkä tuo raita kuuluisi mun päästä jos vaan antaisin mennä <3 Mutta hillitsen itseni kuin Kaija Kokkola.

Missä rinnakkaisuniversumissa syntyy näiden tekstien jälkeen se tunne, että Aaa, niin aivan. No hei NYT kiinnostaa. Pettymyksensietokykyä treenataan yleensä ennen kouluikää, mutta kyllä se sujuu näin aikuisena nettideittaillessakin.

Erityisesti tuo edellisen postauksen: "Paskapäitä narsisteja koko sivusto täynnä. Missä vitussa on normaalit ongelmattomat naiset .." on just se lausekokonaisuus, joka saa pöksyt tuleen. Kun on aina saatava se viimeinen sana.

 

smagardi
astu harhaan

No siis onhan se nyt vaan kumma miten ei naiset innostu, kun niitä heti alkuun kutsutaan paskapäisiksi narsisteiksi joilla on ongelmia. Kyl mää menisin naikkariin heti tommosen ihanan kans! <3 <3 <3

Parisuhteetonta

Enitenhän tämä on surullista, vaikkakin ymmärrän viihdearvonkin. Mikä on pielessä, jos ajatellaan tällaisen käytöksen olevan okei?

smagardi
astu harhaan

No sepä! Ois aika hienoa saada tutkittua, että mistä tällainen käytös kumpuaa, koska en ainakaan halua uskoa, että nää on ollut aina oletusarvona ja ensilainina, kun on kumppania lähetty etsimään. Ja jotenki, että jos jokin käytös ei toimi, niin miksei sitä käytöstä sitten osata muuttaa!? Et jos nyt vaikka kaikki naiset lopettaa vastaamisen, kun kysyt tissien kokoa kolmannessa viestissä, niin miksei sitä kysymistä vaan sitte lopeta?  Ai duu nat anderständ.

Parisuhteetonta

Ehkä evoluutio on ylitöissä täällä deittipalstoilla ja siksi se ei suo rakkautta kaikille kun näkee mitä on tarjolla? Emminä tiedä.

Onko se vaan sitä, että jotenkin vaan oletetaan piparin tipahtelevan taivaasta, kun vähän yskäisee? Itsellä kun on vähän ylikehittynyt tuo analyysiraita, niin ei joudu tällaisiin tilanteisiin, kun kurssia hienosäädetään kerätyn datan pohjalta ihan helvetin jatkuvasti. Ääää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.