Syö tamponi

Inhoan paskaa feminismiä. Tai mitä tämä skeida lieneekin, en keksi muutakaan sanaa.

Otteita Yle Puheeltakin tutun kaksikon Alin ja Husun blogista viime maaliskuulta naistenpäivän korvilta:

”Vinkkinä teille arvon naiset, mikäli minä olisin nainen, tulevana naisten päivänä näyttäisin miehille miten paljon naiset kärsivät vieläkin nyky-yhteiskunnassa. Nimittäin ottaisin likaisen, mieluusti käytetyn, tamponin, ja marssisin töihin sellaisen miehen luokse, joka saa enemmän palkkaa samasta työtä kuin minä ja lisäksi hän tuijottaa rintojani hieman liian kauan aamupalavereissa. Tunkisin hänen naamalleen kyseisen tamponin ja huutaisin: HYVÄÄ NAISTEN PÄIVÄÄ HOMO, TÄLTÄ TUNTUU 80€ YHTEEN EUROON. MAISTA TÄTÄ TAMPONIA MAISTA SITÄ. HALUUTKO VIELÄ TIETÄÄ MILTÄ TUNTUU SYNNYTTÄÄ, jonka jälkeen potkisin häntä haarojen väliin ja marssisin pomoni luokse vaatimaan palkankorotusta. Mikäli sitä palkankorotusta ei tippuisi ja saisin tempauksesta potkut, niin olisin sentään ylpeä. Sillä olisin saanut potkut, koska en suostunut alentumaan paikkaan, jossa asemaani määrää kaula-aukkoni ja peppuni muoto. Olisin ylpeä siitä, että päivääkään ei enää tarvitse sietää Lerppa-Timojen ja Petejen himoitsevia katseita.”
 

Ihan en kaikkea ymmärtänyt ja asiavirheitä en halua korjailla, koska kyseessä on suora sitaatti, mutta kyllä taas tuntuu Yle-vero perustellulta ratkaisulta, lisää tätä!

Vastavuoroisesti suosittelen miehille, että oikeuksianne penätessä menette pyörittelemään paskaisia kalsareitanne lähimmän naisen naamaan -ihan tasa-arvon nimissä.

Silmä silmästä ja koko maailma mussuttaa tamponeita.

 

 

silence.jpg

Kuva: fuckyouverymuch.dk

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *