Reseptikirja: Kuumat voileivät

Kuumat voileivät – kaikille tuttu klassikko!

Pastababyn kuumat voileivät ovat tällä kertaa täytetty pepperoneilla ja juustolla, maustettu oreganolla ja muutamalla muulla perusmausteella. Kastettu tomaattisessa kananmunaliemessä ja paistettu paistinpannulla. Valmista vartissa!

Kasta täytetyt voileivät ennen paistamista kananmuna liemessä

Täytä kahden paahtoleiväviipaleen väliin juustoa ja pepperonimakkaraa, riko kananmuna lautaselle ja mausta se tomaattipyreellä sekä mausteilla. Sekoita tasaiseksi. Kasta leivät kananmuna liemessä ja paista paistinpannulla  tilkassa öljyä kunnes juusto on sulanut 🙂

Voit täyttää leivät myös esimerkiksi chorizoviipaleilla ja juustolla, mozzarellalla ja tomaateilla tai perinteisesti kinkulla ja juustolla. Lisää srirachaa jos haluat leipiin vähän potkua!

Instagram: pastababyblog

Kuumat voileivät pepperoneilla!

Ainekset (2 annosta)

15 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Mitä tarvitset?

  • Paahtoleipää
  • Juustoraastetta (myös juustoviipaleet käyvät)
  • Pepperonia
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • Suolaa, pippuria, valkosipulimaustetta & oreganoa
  • Tilkan öljyä paistamiseen

Mitä tehdä?

  • Täytä kahden paahtoleipäviipaleen väliin reilusti juustoa ja pepperoniviipaleita
  • Riko kananmuna lautaselle, lisää sen sekaan ruokalusikallinen tomaattipyrettä sekä mausteet
  • Sekoita ainekset kastikkeeksi
  • Kasta leipä molemminpuolin maustetussa kananmunassa
  • Paista paistinpannulla molemminpuolin kunnes juusto on sulanut
  • Nauti!
hyvinvointi ruoka-ja-juoma