Reseptikirja: Bruschettakana

Jos et ole vielä koskaan kokeillut bruschettakanaa, niin suosittelen nyt kokeilemaan! Tämä on niin mehukas ja herkullinen ruoka, että oman kieleni se ainakin vei mennessään. Ruoka sopii hyvin illalliseksi muodollisempaankin hetkeen, mutta se on myös sen verran helppo ja nopea toteuttaa, että se toimii arjessa aivan yhtä mainiosti!

Kuten sanottu, tämä ruoka on nopea tehdä – olet valmis 20 minuutissa! Aloita tekemällä tomaattipäällinen, se on yksinkertaista! Pilko tomaatit pieniksi viipaleiksi, lisää joukkoon murskattu valkosipuli, suola, pippuri, silputtu basilika sekä tilkka oliiviöljyä sekä punaviinietikkaa ja se on siinä.

Tämän jälkeen valmistetaan kanat – ja tähänkään ei kauaa aikaa mene. Mausta ensin kanat suolalla, pippurilla ja valkosipulimausteella. Paista kanoja öljyssä pannulla kunnes ne ovat kypsiä. Lopussa asettele kanojen päälle viipaleet mozzarellajuustoa ja anna niiden sulaa kanojen päälle.

Asettele kanat tarjoiltavaksi joko lautaselle tai tarjoilukulhoon, lisää kanojen päälle runsaasi tomaattitäytettä ja viimeistele balsamicolla!

Instagram: pastababyblog

Bruschettakana

Ainekset (4 annosta)

20 min
{
AKTIIVINEN 20 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Mitä tarvitset?

  • 2-4 tomaattia (riippuen tomaattien koosta)
  • 3 valkosipulinkynttä
  • Kourallisen basilikanlehtiä
  • Suolaa & pippuria
  • 1rkl oliiviöljyä (+ öljyä paistamiseen)
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • Maustamattomia ohuita kanafileitä
  • Mozzarellajuustoa
  • Valkosipulimaustetta
  • Balsamicoa

Mitä tehdä?

  • Leikkaa tomaatit pieniksi viipaleiksi ja laita ne kulhoon
  • Lisää tomaattien joukkoon murskattu valkosipuli, silputtu basilika, mausteet sekä oliiviöljy ja punaviinietikka. Sekoita ja anna imeytyä.
  • Mausta kanat ja paista ne kypsiksi paistinpannulla
  • Lisää lopuksi kanojen päälle viipaloitua mozzarellaa ja anna sen sulaa kanojen päälle
  • Asettele kanat lautaselle tai tarjoilukulhoon, lisää päälle runsaasti tomaattitäytettä ja viimeistele annos balsamicolla!
hyvinvointi ruoka-ja-juoma