Reseptikirja: Parmesaani-chili ranskalaiset
Kuka voisi vastustaa rapeita parmesaaniranskalaisia? Nää on mielettömän hyviä! Dippaile lemppari majoneesin tai ketsupin kera tai lisää lisukkeeksi ruokiin.
Itsetehdyt ranskalaiset valmistuu alle 20 minuutissa paistinpannulla – sinun ei siis tarvitse omistaa mitään kalliita laitteita valmistaaksesi näitä!
Tarvitset vain paistinpannun, öljyä, perunoita, parmesaania, chilejä ja mausteita. Itse käytin mausteina perunamaustetta, valkosipulimaustetta ja pippuria – mutta nämä voi maustaa oman maun mukaan miten vain!
Laita runsaasti öljyä pannulle kuumenemaan (suunnilleen sen verran, että ranskalaiset melkein peittyvät öljystä). Lisää perunamauste, valkosipulimauste ja pippuria. Pilko perunoista ranskalaisia ja asettele kuumalle pannulle.
Anna perunoiden paistua öljyssä noin vartti tai kun ovat kypsiä! Lisää lopuksi sekaan pilkotut chilit sekä parmesaania ja sekoittele ne ranskalaisten sekaan.
Mikäli öljyä on pannulla vielä liikaa, voit siivilöidä sen pois :)
Nam!
Instagram: pastababyblog
Rapeat parmesaani-chili ranskalaiset
Ainekset
Tee näin:
Mitä tarvitset?
- Perunoita
- Öljyä
- Parmesaania
- Chilejä
- Perunamaustetta
- Pippuria
- Valkosipulimaustetta
Mitä tehdä?
- Laita paistinpannulle öljyä kuumenemaan (suunnilleen sen verran että ranskalaiset peittyvät melkein kokonaan)
- Lisää öljyyn perunamaustetta, pippuria ja valkosipulimaustetta
- Viipaloi perunat ranskalaisten muotoisiksi
- Lisää perunat paistinpannulle ja paista suunnilleen vartti – tai kun valmista!
- Lisää lopussa pilkotut chilit ja parmesaani perunoiden joukkoon pannulle
- Mikäli tarve, siivilöi ylijäänyt öljy pois
- Tarjoile!