Parsa-mansikka-briesalaatti

IMG_20170523_204026_784.jpg

Tein viinonloppuna ihanan keväistä salaattia, joka kutkutteli kivasti makuhermoja. Tässä ohjetta siihen.

Parsa-mansikka-briesalalaatti:

2:lle

200g parsaa

150g briejuustoa

150g mansikoita

50g pinjansiemeniä

3dl versosalaattia

oliiviöljyä

balsamicokastiketta

ripaus mustapippuria

Kuori parsat ohuesti nupun alapuolelta ja leikkaa tyvestä pois pari senttiä puumaista osaa. Nosta parsat kiehuvaan, kevyesti suolalla maustettuun veteen. Keittoaika vaihtelee parsan paksuuden ja tuoreuden mukaan noin 3-8 minuuttia. Jäähdytä parsa kylmässä vedessä, jolloin sen kaunis vihreä väri säilyy.

Leikkaa mansikat ja briejuusto paloiksi, sekä jäähtyneet parsat. Asettele lautasille ensin versosalaattia, sitten parsat, briejuusto ja mansikat. Valuta päälle oliiviöljyä ja balsamicoa, sekä rouhaise mustapippuria. Paahda lopuksi kuumalla, kuivalla pannulla pinjansiemenet, ja lisää salaattiin. Nauti!

 

IMG_20170523_204116_978.jpg

<3llä Pauliina

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma diy