Puolukkatuorepuuro & taatelikinuski

Heippa! Mun viimeaikainen lemppari aamupala on ollut illalla jääkaappiin valmiiksi tehty tuorepuuro, joka on aamulla helppo ja nopea vaan napata jääkaapista ja nauttia. 🙂 Lemppari makuna on  tällähetkellä puolukka, josta oon kokeillut erilaisia versioita. Yks päivä muistin miten helppoa ja hyvää taateleista tehty kinuski on. Niinpä tein sitä pitkästä aikaa, ja nautin sitä puolukkatuorepuuron kaverina, ja yhdiselmä oli tosi herkullinen, 5/5! Laitan teille reseptiä tähän mun lemppari tuorepuuroon ja helppoon taatelikinuskiin. Ihania herkkuhetkiä!

<3 Pauliina

Puolukkainen tuorepuuro

Ainekset (1 annos)

2 h 3 min
{
AKTIIVINEN 3 min
PASSIIVINEN 2 h

Tee näin:

0,5dl kaurahiutaleita

2rkl chiasiemeniä

2rkl auringonkukansiemeniä

(2rkl proteiinijauhetta, ei pakollinen)

1rkl turkkilaista jogurttia

noin 1-1,5dl mantelimaitoa (koostumuksen kuuluu olla löysää tässä kohtaa)

1dl puolukoita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jogurtti ja mantelimaito ja sekoita. Lisää vielä jäiset puolukat ja sekoita. Peitä kannella ja anna tekeytyä kylmässä muutama tunti, tai yön yli. Nauti sellaisenaan aamu-, väli-, tai iltapalaksi, tai vaikka taatelikinuskin kanssa (ohje alapuolella).

Taatelikinuski

Ainekset (2 annosta)

5 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

8kpl taateleita

kylmää vettä / mantelimaitoa

ripaus ruususuolaa

Poista taateleista kivet. Laita kaikki aineet korkeaan ja kapeaan astiaan, ja aja sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi. Nesteen määrällä voit vaikuttaa kinuskin paksuuteen. Lisää nestettä pikkuhiljaa, kunnes saavutat halutun paksuuden. Muistuttaa todella paljon tavan kinuskia, Nam!

hyvinvointi suosittelen ruoka-ja-juoma terveys
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.