Punajuuripasta

IMG_20180910_163421.jpg

Heippa! Osa meistä viettää lihatonta tammikuuta, tai on muuten kiinnostunut lisäämään kasvisruokapäiviä viikkoon. Sitä silmälläpitäen ajattelin jakaa herkullisen ja hyväksi todetun punajuuripastan ohjeen. Nappasin ohjeen alunperin jostain ruokalehdestä. 🙂

Punajuuripasta:

4 annosta

1 sipuli

4 pientä punajuurta keitettynä, tai säilykepunajuuria

25g voita

1dl kuohukermaa

1/2tl suolaa

1/2tl rouhittua mustapippuria

Tarjoiluun:

250g täysjyväspagettia

100g fetajuustoa

1/2 tuoretta basilikaa

Kuori ja pilko sipuli. Kuori ja raasta punajuuret.

Kuullota sipulikuutiot voissa. Lisää punajuuriraaste ja jatka paistamista muutama minuutti.

Lisää kerma ja mausteet. Hauduta kastiketta 15 minuuttia.

Keitä ja valuta pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon. Murenna annosten pinnalle fetaa ja viimeistele tuoreella basilikalla. Nauti!

Meillä tää pasta maistui myös perheen pienelle, ja toimi myös seuraavana päivänä lämmitettynä. :)

<3Pauliina

IMG_20180910_163427.jpg

IMG_20180911_133617__01.jpg

 

Koti Ruoka ja juoma DIY