RAAKALAKRITSIJAUHEELLA KUORRUTETUT TAATELIT
Taatelit ovat kuuluneet jo pitkään jääkaappini vakiovarusteisiin. Ne säilyvät pitkään, ja toimivat luonnollisena makeuttajana esimerkiksi smoothieissa ja leivonnassa. Ne ovat herkkua sellaisenaankin popsittuna, mutta superhyviä klassikkoherkkuja niistä tulee, kun poistaa kiven ja täyttää taatelin joko sinihomejuustolla, tai maapähkinävoilla. Ahh<3 Makean nälkä katoaa kyllä taatusti 🙂
Tänään löysin ruokakaupasta luomulaatuista raakalakritsijauhetta. Se on tullut vastaan muutamissa ruokaohjeissa aikaisemminkin, joten ostin purkin kokeilumielessä. Kaapistani löytyi taateleita, joten päätin kokeilla niitä yhdessä. Kokeilun tulos: super herkullinen ja toimiva yhdistelmä! Tämä kahden aineen superhelppo herkku on niin yksinkertainen, ettei erillistä ohjetta tarvita. Poistin vain taateleista kivet, ja pyörittelin raakalakritsijauheessa. Mmmm… herkkua! <3
<3:llä Pauliina