Pelottaa, ahistaa, vituttaa

Täällä taas, voiku olisin ymmärtänyt jatkaa tätä aikoinaan.
Niinku arvaatte että ratkesin pelamaan kun lopetin aikoinaan kirjottamise, mutta oli minulla myös ”hyviä” hetkiä, lopetin yli vuodeksi pelaamisen ja sain kaiken tuen perheeltäni, järjestelin lainani ja tuntu että nyt tulee voitto tästä.

MUTTA 2022 syksyllä ratkesin pelamaan ja pelasin tilin tyhjäksi, no ajattelin mielessäni että retkahduksia tulee ja kaikki on taas hyvin. mutta siitä noin 2kk niin pelasin taas ja pelasin velaksi asti, kaikki nämä rahat mitä olin maksellu vuoden ajan niin pelasin ne takaisin, no eipä tämäkään vielä herättänyt minua tästä ja ajattelin taas että ei tässä mitään hätää.

2023 taas lähti ja pelasin tilin tyhjäksi, itkin sängyllä ja mietin että tapan itseni, sitten havahduin että ei tämän tarvi olla tälläistä. Aloin laskemaan lainoja ja kk maksuja ja menoja muutenkin, ruokaan jää kaikkien jälkeen 150e/kk Miinus vielä vakuutukset ja muut epäsäännölliset kulut.
pävittelen tänne lainani ja kk maksut ja muutenkin rahankäyttöni että pysyn itsekkin kärryillä. tästä on suunta ylöspäin!

Tsemppiä kaikille muillekkin jotka kärsii tästä, tiedän että meitä on paljon ”piilossa”
laittakaa toki viestiä ja miten teillä menee, olisi mahtavaa jos joku muukin saisi tästä apua lopettamiseen


Suosittelen näitä

https://www.peluuri.fi

https://gamban.com

puheenaiheet raha oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *