Sympaattinen hevari, thick pizza person ja muita hahmoja

pizza

 

Kun silloin viimeksi 1800-luvulla kirjoitin tänne blogiin, kerroin teille eräässä postauksessa arjessa bongaamistani mielenkiintoisista hahmoista. Harrastan hahmobongausta edelleen ja nyt ajattelinkin taas jakaa tänne hahmolistani tuoreimmat tapaukset.

Samixet. Rullaportaissa meni peräkkäin mies ja nainen, joilla oli molemmilla sininen takki ja oranssi pipo. He eivät jutelleet, joten toivon, että he olivat toisilleen tuntemattomia ja mätsäsivät vahingossa. Se olisi mahtavaa.

Pinssipappa. Bussissa oli pappa, jonka hattu oli täynnä pinssejä. Kuka muistaa, kun pinssit oli cool? Vai oliks ne? Meikäläiseltä löytyi ainakin leppäkerttupinssi.

Koira with nilkkasukkas. Koiran turkin väritys oli sellainen, että näytti kuin sillä olisi ollut jalassa valkoiset nilkkasukat. Tämä on aika basic tapaus, mutta näky tuo minulle aina suuresti iloa.

Pink Finland Lady. Ratikkaan pölähti pinkkitakkinen nainen, jolla oli iso nippu ilmapalloja ja palloissa Suomen lipun kuvia. Ilmapallot ratikan sisällä = oddly amusing.

Parrakas Hello Kitty. Kyllä, tai siis iso parrakas mies, jolla oli päässään vaaleanpunainen Hello Kitty -pipo.

Sympaattinen hevari. Synkän näköinen hevari (<3) seisoi bussipysäkillä coolina paikallaan, kunnes tuuli sekoitti pitkät hiukset kasaksi hänen päänsä ympärille niin, että koko naama meni piiloon. Hevarin ratkaisu tilanteeseen: vaihtoi vähäeleisesti painoa jalalta toiselle, muttei siivonnut hiuksia pois naamalta. Stay dark!

Pyöräilevä stetson-leopardi. Nainen pyöräili yllään pinkki leopardikuvioinen mekko ja päässään stetson. Pinkki tietenkin. 

Lady with a Hole (ei sillä tavalla). Viimeisen päälle laittautunut nainen tuli salille, otti kilometri-korkokengät pois jalasta ja HA, sukan pohjasta paljastui reikä! Hän ei huomannut, mutta minä huomasin. Minusta reikäsukkamaisuus yhdistettynä kaikkeen siihen kiharaan ja glitteriin oli sympaattista.

Hääpari. Rastapäisellä morsiamella oli tuulitakki ja valkoiset korkokengät, ja mies heilutti iloisena hevimerkkiä. Kipittivät maistraatin ovesta sisään.

Hääpari 2. Kun minä menin aamulla töihin, meni värikkäästi pukeutunut pariskunta juhlavaatteissa maistraattiin. Aamuja on monenlaisia.

Ratikkaa odottavien vanhusten kerho. Ratikkapysäkillä oli idyllisen elokuvamainen näky: viereikkäin rivissä seisoivat mummo, jolla oli hieno hattu, pappa, jolla oli kävelykeppi ja rouva, jolla oli karvahuivi. Valo vielä jotenkin hienosti siivilöityi jostakin ja ratikka kaarsi paikalle nurkan takaa. Ja ketään muita ei ollut missään, ja minä toljotin. Ja sitten kirjoitin tämän ylös.

Angel-Oona ja thick pizza person. Todistin ratikassa kahden nuoren naisen keskustelun. Se oli seuraavanlainen:

”Sä Oona olit ku angel, oh my god! Mut se tilanne oli niin outo, et en tiedä kuinka voisin get rid of it…”

”No joo, I know right.”

”Mut hei FUN, *heilauttaa käsiä ylhäältä alas* mä oon kiltti eksille. I’m just like… kiva.”

”Jep. Mut mä en haluu tehdä siit viel official. Musta tuntuu, et miehet haluu niin nopeesti jump into relationships, like.”

”Joo. MUT HEI tunait vii iit pitsa! JEI!”

*Molemmat työntävät kielen ulos suusta sivuttain ja näyttävät peace-merkkiä*

”Mut mä en oo sit yhtään sellanen thin pizza person. Mä oon thick pizza person. Oon erilainen – I’m different.”

kulttuuri ajattelin-tanaan hopsoa oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *