Freedom is here

kollaasi.jpg

Sekailaisten räpsyjen siivittämänä tulin kertomaan, että nyt se päivä koitti ja kesätyöt vuodelta 2013 on tehty! Toivottavasti pääsen syksyllä tekeen keikkaa, koska pian tulee ikävä sitä ihanaa työporukkaa! Mutta sitten palataas vähän taaksepäin vielä. Viikonloppu meni kaikenlaisissa menoissa ja maanantaina, kun oli vielä vapaata, treffasin kavereita. Ensin Annimaijaa kiinalaisen ruuan parissa (mulle eka kerta ikinä!) ja myöhemmin iltapäivällä Europassa kahvia Niinan ja Miljan kanssa. Illaks suunnattiin sitten Leinolan kentälle sekalaisen porukan kanssa pelamaan pesistä ja voi morjes mä oon vieläki ihan hajalla!! Ei voi ees aivastaa tai nauraa ilman että vatsalihakset kipuilee! =D Oli ihan mahtavaa vaikka osan aikaa satoi vettäkin ja viimeset pesiskokemukset on ehkä yläasteelta! Toivottavasti saatais vielä elokuussakin pelejä aikaseksi.

Mut nyt mun on ihan pakko jatkaa pakkailuja, koska huomenna on lähtö iikkksss! Lämpö ja meri, täältä tullaan ♥ Adios amigos y amigas,

♥Pia 

ps. Instagram meni ja poisti Instancen käyttäjien kaikki sinne lataamat kuvat, joten voin suoraan kertoa että vitutuskäyrä oli melkoinen kun tää asia selvis. Ja on  edelleen. Ei voi olla niin vaikeeta saada sitä OIKEAA Instagrammia windows phoneihin!!!! =”(Siispä mun tunnukseni on nyt tyhjää täynnä, eikä asialle voi tehdä mitään muuta kuin odottaa, jos se sovellus joskus hamassa tulevaisuudessa tulisi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *