Instaweek

kollaasi.jpg

Tällä kertaa kuvituksena edellisen viikon instagram-kuvia. Siellä muuten voipi seurata nimimerkillä piance =)

Mutta sitten itse asiaan. Viikko on mennyt hurjan nopeasti ja huomenna pääsee taas viikonlopun viettoon. Viime viikonloppu alkoikin vähän kurjemmissa tunnelmissa, kun perjantaina alkoi flunssa, mutta onneksi pahin meni ohitse vklpn aikana, joten ei tarvinnut olla harjoittelusta pois. Tamk kun on tehnyt harjoittelupäivien korvaamisen mahdollisimman vaikeaksi. Lauantaina oltiin äidin kanssa kattomassa vähän Hakametsän jäähallissa kirpparimarkkinoita, tällä kertaa myyjän roolissa. Mukava päivä, mutta omista kuteistani en päässyt oikein eroon. Kaikkea muuta meni kyllä kaupaksi =D Leikkaussaliharjoittelu jatkuu ja päiviin on mahtunut jos jonkinmoista leikkausta ja toimenpidettä. Oon ollut paljon instrumenteissa eli siis assisteerannut kirurgia lähes tulkoon itekseni niin, että mun ohjaaja on vaan istunu vieressä kädet puuskassa ja antanu jotain pikkuohjeita, miten mitäkin kannattaa tehdä. Oon niin onnellinen siitä, miten hyvin oon omaksunut leikkaussalityöskentelyä, vaikkakin opittavaa on vielä PALJON!  =) 

 Harkkapaikan hoitajien innoittamana hankin itselleni kompressiosäärystimet ja ai että ne on olleet ihanat. Ei tietoakaan väsyneistä jaloista, kun nuo kiskaisee päällensä ja eilinen lenkkikin meni todella kevyesti ne jalassa! Suosittelen, jos on taipumusta helposti väsyviin jalkoihin! Ovh Intersportissa tais olla 26,90€

Vielä on neljä viikkoa harkkaa jäljellä, mutta ensi viikon jälkeen vietetään viikon verran syyslomaa. Nyt kuitenkin alan valmistautua tapahtumarikkaaseen viikonloppuun, tai ainakin alustavien suunnitelmien mukaan kaikenlaista ohjelmaa pitäisi olla niin, että vasta sunnuntaina huilitaan =)

Have a nice evening, 

♥Pia

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *