Nothing special

122ec849-e0f2-48ab-a7d1-e1c3f5950c2d_jpeg.jpg

Päivän biisi: Stromae- Papaoutai ♪♫

 

Juteltiin tänään yhden ystäväni kanssa siitä, kuinka välillä tekisi mieli perustaa blogi, jota kirjoittaa anonyyminä. Välillä (nykyään jostain syystä aika usein) kohtaan asioita, joista tekisi mieli kirjoittaa, mutta omalla nimelläni en viitsi, koska se voisi joskus aiheuttaa vain turhaa mielipahaa. Täytyy varmaan kaivaa hieman jo pölyttynyt päiväkirjani kaapista ja alkaa purkaa tuntojani siihen. Nämä kyseiset asiat on sellaisia, joista olisi mukavaa saada aikaan keskustelua ihmisten kanssa. Mielipiteitä, fiiliksiä. Ja osittain se olisi myös oman ärsytyksen purkamista. Mutta koska jotkin asiat nousevat esille niin läheltä, on ehkä parempi vain olla hiljaa. 

Mutta sitten toisiin asioihin. Tänään aloitettiin viimeiset syventävät teoriaopinnot eli anestesiahoitotyö. Intoa aiheeseen ei ihan ole vielä löytynyt, mutta eiköhän se sieltä. Jotenkin vaan koen leikkauspuolen enemmän omaksi jutukseni, mut mistä sitä tietää vaikka vielä innostuisinkin tästä ihan yhtälailla. Ruotsia on tankattu jo viime viikosta saakka, että kyllä tässä on ihan opiskelun makuun päästy taas. Tuntuu ihan uskomattomalta, että tässä koulussa ollaan oltu nyt jo kauemmin kuin lukiossa. Nää kolme vuotta on mennyt todella paljon nopeammin kuin silloin. Mistähän sekin johtuu? Kohta huomaakin täyttävänsä 30, kun aika vaan katoaa jonnekin. Oivoi. 

Tää kevät tullaan oleen aika tiukalla budjetilla, ellei noita töitä nyt ala tippumaan tuolta enemmänkin. Eilen kuitenkin ostin vaatteen, joka näillä keileillä tulee oleen tarpeen, toppahousut nimittäin. Ihan kauheesti harmitti, kun jouduin pulittamaan niistä jopa 4,5€ :’D Kyllä, -70% alet on ihania!

Semmosta pientä mun elämääni tänään. Kirpsakkaa loppuviikkoa, pukeutukaa lämpimästi! 

♥Pia 

Loppuun vielä pieni leffavinkki: The Wolf of Wall street! Ainakin  ja puoli! Ja todellakin leffalipun hinnan arvoinen 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *