Random pics

kollaasi1

♥ Kesän ainoot yövuorot tehty ja olisin niitä enemmänkin voinut tehdä, mutta listojen suunnittelu meni niin, että ehdin vaan yhdet saamaan. Nyt siis enää kaksi vuoroa jäljellä ennen lomaaa!! ♥ Ostin uuden avainnauhan. Meillä yksi hoitaja tekee tuollaisia ja tilasin siltä pinkinsävyisen. Ah mikä ihanuus. ♥ Uusi paita päällä ♥ Herkuttelua!

kollaasi2

♥  Kuumien päivien lempparijuoma: Villivadelma-kivennäisvettä ja jäisiä vattuja ♥ Yötyöläisten nukkumispäivää biitsillä

kollasi3

♥ Elinan synttärijuhlat aloitettiin perinteisesti maailmapyörällä. Kukkaisviikoilla olis ollut tänä vuonna tarjolla Dinner in the sky, mutta 49€ puolen tunnin drinkeistä 35m korkeudessa oli pikkusen liikaa, joten jätettiin väliin. Ehkä ensi vuonna 🙂 Iltaa jatkettiin Koskenrannassa ja sieltä mentiin Miamiin, jossa pystyin olemaan ehkä max puoli tuntia, kunnes päänsärky yltyi niin järkyttäväksi, että oli pakko lähteä kotiin… Kasa lääkkeitä naamaan ja peiton alle, niin aamulla olikin jo ihan hyvä olla. ♥ Synttärilookkia 

kollaasi4

♥ Tänään nukuin pitkään ja söin ihanan aamupalan. Vähän aurinkoo partsilla, 4,5km pikkulenkki ja sitä suunnattiin T:n ja Sampsan kanssa rannalle. Lisää aurinkoa ja kun nälkä kasvoi liian suureksi, lähdettiin Hervantaan Speakeasyyn siiville. Tai no, pojat veti hampparia ja mä yksikseni niitä siipiä =D ♥ Oon ollut huhtikuun alusta saakka irtokarkkilakossa, enkä oo tänä aikana ostanut itse mitään muuta karkkiakaan, paitsi tummaa suklaata. Tänään kuitenkin Filmtownin ollessa vieressä päätiin suoda itselleni muutaman namin. Paluu nameihin ei ollutkaan niin hyvää kuin ajattelin, kun maha turpos heti ihan jättiläiseksi ja tuli paha olo vaikken montaakaan syönyt. Iltapalaksi siis lisää puuroa rauhoittamaan! =)

Mukavaa viikonalkua ja lomilta palaaville, tsemiä töihinpaluuseen! 

♥Pia

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *