TGIF

Hullua, miten seuraavien viiden kuukauden aikana tulee tehdä duunia! Nyt se vasta alkaa mennä kaaliin, että tässähän täytyy tehä pari opintopistettä vielä jotain vapaavalintaisia, hanke, opinnäytetyö, kuusi viikkoa harjoittelua Hämeenlinnassa, ruotsin suulliset ja kirjalliset kokeet, soveltava koe + pari muuta kivaa tehtävää, joita tulee vielä… Tuntuu, että mun pää räjähtää viimeistään siinä maaliskuun alussa, kun pitää 17.3. palauttaa valmis oppari. Mutta jotta tämä ei menisi pelkäksi valitukseksi stressistä, tässä muutama kuva viimeaikaisista kuulumisista, jotka ovat jääneet jonnekin kännykän ja Instagramin välimaastoon. Hirrrrween tärkeitä, mutta parempi ehkä sekin, kun ei kuvia ollenkaan.

fotor_(47).jpg

Pitkästä aikaa kirja kädessä. Koko syksyn istuskelin illat neulepuikkojen ääressä, mutta koska Suomalaisen alesta löytyi kaksi hyvää kirjaa halvalla, niin pääsin palaamaan yhden lempparitekemiseni pariin. Harmittaa vähän, kuinka lukeminen on jäänyt viime vuosina ihan olemattomiin. Syynä ehkä tuo laitos nimeltään ammattikorkeakoulu. Noh, sitten taas, kun ei enää tenttikirjoja tarvii lueskella!

WP_20140109_00620140109205922.jpg

Ruokaa. Eikä mitä tahansa ruokaa vaan Napolin pizzaa. Aaaahmmmmnnn! Otin vähän toisenlaista pizzaa tällä kertaa kokeiluun, mutta melkein yhtä hyvää se oli tämäkin. Ei vaan oo mun lempparin voittanutta, listalla 43. 8)

fotor_130330586493030816.jpg

Uusi vuosi ja uusi elämä eiku hä. Tammikuu ja sali on taas aivan tupaten täynnä väkee. Jee hyvä, ihmiset innostuu liikunnasta. Vielä kun se into riittäisi edes maaliskuuhun saakka niin voisin jopa näyttää peukkua. Tällä viikolla tuli parin Partynlisäksi kokeiltua Fressin uusi Huolto 45′. Rullailtiin grid-rullilla kuusi paikkaa molemmin puolin pakaroista ja selästä auki. Sen tunnin jälkeen oli pitkästä aikaa hyvä olo kropassa, kun sai vähän jumeja aukeemaan. Mutta oli se kyllä melkosta hammasten kiristystä ja irvistelyä se rullailu =D Tuli ilmeisesti ihan tarpeeseen. Nyt vaan kun tulis käytyä siellä viikottain, niin vois aina vaan olla parempi olo! Huomenna mennään testaamaan toinen kevään uutuus, nimittäin Into Yoga. Uuu.. enpä ole ennen joogassa käynytkään! 

WP_20140104_001.jpg

Viime lauantaina aamupalaa Linkosuolla. Maistui! =)

WP_20140101_018.jpg

WP_20140109_00120140109210053.jpg

Paluu kouluun on tapahtunut aamuisten asukuvailujen myötä. Kohta täytyy vissiin kaivaa paksummat takit esiin, jos se talvi sieltä vielä meinaa tulla. Tänään ainakin oli niin jäätävä tuisku, että kaupungille leffaan menemisen sijaan päätin möhmöttää koko illan peiton alla sohvalla. Kohta kupponen teetä ja sit varmaan löytyykin jo se kauan kadoksissa ollut unirytmi 8) Kiitos aamuisen kello 5.15 herätyksen 

fotor_(50).jpg

Joten rentouttavaa viikonloppua muruset, tehkää asioita, joista tykkäätte ja nautitte! 

♥Pia

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *