Vegaaniset (laskiais)pullat
Meillä on vietetty himppasen ennakkoon laskiaista (2.3.2014). En nimittäin malttanut olla kokeilematta pullien tekemistä vegaanisesti.
Ajattelin jakaa löytämäni reseptin teidän kanssanne. Valitettavasti en jälleen tiedä kenen resepti on, sillä olen kerännyt näitä paperilappusille ympäri internettiä.
VEGAANISET (laskiais)PULLAT
2dl vettä
2dl kookoskermaa
1,5dl sokeria
1,5 pss kuivahiivaa
1 rkl kardemummaa
1 tl suolaa
150g margariinia
10-12 dl vehnäjauhoja
Voitelemiseen kahvia. Väliin mansikka tai vadelmahilloa ja soijakermavaahtoa. Pinnalle siivilän läpi tomusokeria.
1. sekoita kookoskerma + vesi.
2. sekoita nesteeseen kuivahiiva, sokeri, suola ja kardemumma.
3. lisää jauhot taikinaan.
4. lisää margariini ja vaivaa.
5. jätä kohoamaan noin tunniksi.
6. pyörittele pulliksi ja anna kohota vielä hetki.
7. lämmitä uuni 200 asteiseksi.
8. voitele pullat kahvilla.
9. paista 10-15 minuuttia.
10. halkaise hieman jäähtyneenä ja täytä. Nauti.