Mausteinen nopea nacho/tacovuoka
Olen tehnyt nyt useampana päivänä erilaisilla variaatioilla nopeaa nachovuokaa itselleni päivälliseksi. Ja unohtanut kuvata vuoan. Niinkuin tänäänkin. Se on niin nopeaa ja niin hyvää, että se vain menee. Jaan nyt ensimmäiseksi ohjeen joka ei ole tulinen, vaikka mausteinen onkin. Vuoan todella tekee noin 20-25 minuutissa ja se on heti valmis syötäväksi. (EDIT: kuva)
Yhdestä vuoasta annoksen saa kolmelle tai neljälle, riippuen siitä teetkö vaikkapa salaatin lisukkeeksi.
NACHO/TACOVUOKA
1 purkki Go Green salsa mediterranian
1 purkki Nordic ruokakerma sipuli
Taco spice mix 10g (myydään noin 40g pusseissa)
Tofutti Sour Supreme 2/3 purkkia
Engevita oluthiivahiutaleita 25g (tai juustoa esim. cheezly)
1 pussi Nacho originaleja (pussin koko 200g)
Varaa kaksi jälkiruokakulhoa ja yksi keraaminen uunivuoka, laita uuni tässä vaiheessa lämpenemään 200 asteeseen.
Kuumenna toisessa jälkiruokakulhossa sekaisin Salsa ja tacojauhe.
Kuumenna toisessa kulhossa 1/3 kaurakermasta, Sour Supreme ja oluthiivahiutaleet (sekoita lämpimänä).
Tee kuumennukset mikrossa.
Laita uunivuokaan kerroksittain:
pohjalle punainen kastike
nachot
valkoinen kastike
nachot
sitten sekaisin loput kastikkeet mitä jäi
ja kaada purkista päälle loput kaurakermat
Paista 200 asteisessa uunissa 10-15minuuttia.