Mausteinen nopea nacho/tacovuoka

Olen tehnyt nyt useampana päivänä erilaisilla variaatioilla nopeaa nachovuokaa itselleni päivälliseksi. Ja unohtanut kuvata vuoan. Niinkuin tänäänkin. Se on niin nopeaa ja niin hyvää, että se vain menee. Jaan nyt ensimmäiseksi ohjeen joka ei ole tulinen, vaikka mausteinen onkin. Vuoan todella tekee noin 20-25 minuutissa ja se on heti valmis syötäväksi. (EDIT: kuva)

Yhdestä vuoasta annoksen saa kolmelle tai neljälle, riippuen siitä teetkö vaikkapa salaatin lisukkeeksi.

P1010306.JPG

NACHO/TACOVUOKA

1 purkki Go Green salsa mediterranian

1 purkki Nordic ruokakerma sipuli

Taco spice mix 10g (myydään noin 40g pusseissa)

Tofutti Sour Supreme 2/3 purkkia

Engevita oluthiivahiutaleita 25g (tai juustoa esim. cheezly)

1 pussi Nacho originaleja (pussin koko 200g)

Varaa kaksi jälkiruokakulhoa ja yksi keraaminen uunivuoka, laita uuni tässä vaiheessa lämpenemään 200 asteeseen.

Kuumenna toisessa jälkiruokakulhossa sekaisin Salsa ja tacojauhe.

Kuumenna toisessa kulhossa 1/3 kaurakermasta, Sour Supreme ja oluthiivahiutaleet (sekoita lämpimänä).

Tee kuumennukset mikrossa.

 

Laita uunivuokaan kerroksittain:

pohjalle punainen kastike

nachot 

valkoinen kastike

nachot

sitten sekaisin loput kastikkeet mitä jäi

ja kaada purkista päälle loput kaurakermat

 

Paista 200 asteisessa uunissa 10-15minuuttia.

 

 

 

 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Hyvä olo