Suunnitelma

Pieniä toiveita

Elämä täällä rullaa samaa rataa, ei toivoakaan raskaudesta. Niin tai toivoa on paljonkin, mutta siihen se sitten jääkin. Kierto on mulla onneksi suht tasaisena pysynyt, muutamien päivien heitolla. Ovulaatiota olen koittanut testailla parin kierron ajan, mutta en ole kertaakaan sitä onnistunut löytämään. Luulenkin, tai oikeastaan alan olla hyvin varma, että ovulaatiota ei minulla joka kierrossa tapahdu. Viime helmikuussa tapahtunut raskautuminen oli onnenpotku, jolloin kaikki mahdolliset tähdet olivat oikeassa asennossa. 

 

Siispä suunnitelma on seuraavanlainen; 

soitan vuodenvaihteen jälkeen lapsettomuuspolille, ja pyydän lähetteemme uudelleenavaamista. Kun maaliskuussa polille soittelin ja raskaushuuruissani pyysin ottamaan meidät pois jonosta, minulle sanottiin että pahimman tilanteen sattuessa emme uudelleen enää jonoon joudu. Tutkimukset saataisiin siis toivon mukaan suht nopeasti käyntiin. 

 

Tämän vuoden puolella en aio enää asiaa murehtia, vaan koetan suunnata kaiken energiani ah-niin-rakkaaseen jouluun <3

Kommentit

Vauvakuumeilija myös (Ei varmistettu)

Heippa! Ootko kuullu sovelluksesta Natural Cycles? Itse käytän tätä tällä hetkellä auttamaan ovulaation löytymisessä ja sitä kautta raskautumisessa. Laiha mulle sähköpostia, niin kerron lisää ja voin antaa alennuslinkin :)

Kommentoi