It’s all about him, or is it?

Ihanaa torstaiaamua!

Meillä aamuhommat pyörähti äsken käyntiin ja nyt tuli sellainen pitkään odotettu hiljaisuus kun kaikki muut on lähetetty matkoihinsa ja voin viettää muutaman tunnin omaa aikaa.

Mun seuraajat Instagramin puolella onkin päässyt nyt elämään mukana kun meillä on tapahtunut aikamoisia mullistuksia arjessa ja siitäkin syystä blogi on nyt jäänyt vähän taka-alalle. Muutettiin tosiaan aika nopealla aikataululla meidän ensimmäisen yhteiseen OMAAN kotiin <3

Eli me ostettiin oma talo! 1946 rakennettu, 1999 peruskorjattu omakotitalo!

Tässä on tosi kivasti meille taas työnsarkaa ja touhua kun muokataan tätä meidän näköiseksi, ja voi vitsi miten kivaa on tehdä vihdoin jotain ihan vaan meille (tällä tarkoitan sitä että vuokrakämppien seinien maalaus ei tunnu läheskään yhtä hyvältä).

No mut tosiaan muuttorumba ja päiväkodin vaihdos yhdistettynä sairasteluun ja vielä mun työkuvioiden kanssa sumpliminen on ollut aikamoinen kombo jossa meidän kahdenkeskeinen aika on jäänyt aikapitkälle olemattomiin.

”Varastettiinpas” kuitenkin yksi keskiviikkoilta vain meille kahdelle kun saatiin Jussin äiti tyttöjä hoitamaan ja lähdettiin pyörähtämään kaupungilla, ihan vaan tuulettumassa. Päädyttiin pyörimään kultasepänliikkeisiin ja ihastelemaan sormusvalikoimia.

Kultajousi, Koskikeskus (1krs)

Päädyttiin ensimmäisenä Koskikeskuksen Kultajouseen josta tosiaan etsittiin lähinnä yhtä tiettyä sormusta Jussille. Kyseinen sormus on siis Kalevala-sormus mutta kyseinen malli on poistumassa valikoimasta, joten sitä on suurinpiirtein mahdotonta enää löytää katseltavaksi mistään. Liikkeessä oli kuitenkin paljon ihania sormuksia minulle ja sain paljon taas ajateltavaa. Niin sitä aina luulee että itse tietää parhaiten kunnes tapaa ammattilaisen joka saa katsomaan asioita aivan uudesta perspektiivistä.

Timanttiset, Koskikeskus (1krs)

Käytiin myös Timanttisilla muutaman kymmenen metrin päässä mutta lopputulos oli aikalailla sama, kyseistä sormusta ei täältäkään löydy. Mittailtiin sormuskokoja ja ihastelin lasin läpi ihania sormuksia samalla kun Jussi selasi kuumeisesti Kalevala-katalogia myyjän kanssa. Tässä vaiheessa on pakko todeta, että en kokenut täällä tulleeni palvelluksi lainkaan. Kun saapuu suoraan liikkeestä jossa asiakaspalvelu on parasta luokkaa, niin se keskivertokin alkaa olemaan jo hyvin silmiinpistävää. Tässä kyseisessä kohtauksessa palvelua sai vain ja tasantarkkaan Jussi, eikä minuun kiinnitetty lainkaan huomiota.Sikäli outoa koska kerroimme kuitenkin että olemme katselemassa vihkisormuksia, joten hyvälle myyjälle tällaiset asiakkaat ovat nimenomaan kullan arvoisia. No, en hirveästi itseeni ottanut. Uskon vahvasti että sormukseni haen Kultajousen liikkeestä jo valikoiman vuoksi, mutta nyt myös palvelun puolesta. Suosittelen!

Dressmann, Koskikeskus (2krs)

 

Tarkoitus meidän vapaa-illalla oli mennä siis tuhlaamaan meidän lahjakortit Classic American Dineriin, mutta pyörähdettiin ennen sitä Dressmannilla ja Voltissa. Dressmannilla ei juurikaan ehkä sitä Jussin tyyliä löydy, joten nopean kahden minuutin kävelyn jälkeen suunnattiin Voltiin. Tää on mun suosikkivaateliike miehille koko kaupungissa. Piste.

Volt, Koskikeskus (2.krs)

Volt löytyy Koskikeskuksen 2. kerroksesta, Sorinaukiolle johtavan sisäänkäynnin luota.

Jos pelkästään aivan upea sisustus ja esillepano ei riitä, täältä saa ihan mielettömän hyvää asiakaspalvelua. Oikeesti siis yksilöllistä, laadukasta, asiantuntevaa ja sellaista, et tulee fiilis kuin olisit oman stylistin kanssa ostoksilla.Tää kannattaa käydä katsomassa ja kokemassa!

Volt, Koskikeskus (2.krs)
Volt, Koskikeskus (2.krs)

Me käytiin katsomassa siis tällä kertaa lähinnä pukuja, ja *piip piip* miten tyylikkäitä ja MIKÄ VALIKOIMA. Kyseessä ei siis ole mikään pukuliike, mutta silti valikoimaa oli todella hyvin. Heidän kautta saa myös pukujen muokkaukset, joten muualle ei tarvitse juosta hihoja lyhentämään.

Jussi kokeili Tiger of Swedenin sekä Oscar Jacobsonin pukuja ja täytyy myöntää että jälkimmäinen sytytti kyllä selkeästi enemmän, vaikka kummatkin näytti ihan mielettömän hyvältä. Jussi haluaa siis sellaisen, pienellä twistillä höystetyn asun jossa on kuitenkin sitä sellaista klassisuutta ja ”James Bond” henkeä. Nyt se varmaan tappaa mut tästä kuvailusta mutta oon ite aivan superhuono puhumaan miesten puvuista että en nyt äkkiseltään muista oliko se smokki vai frakki ja mikä.

 

Vielä jää auki että ostetaanko me Jussille puku vai vuokrataanko mutta onneksi tässä on hyvin aikaa sitä miettiä ja pyöritellä. Suunnitelmissa on myös että me vuokrataan myös bestmaneille puvut jotta saadaan yhtenäinen look koko hääseurueelle.

TAYS, Lasten Päivystys

Tästähän tosiaan sit seuraava päivä vietettiin TAYSissa kun Eevillä nousi 40-41 asteen kuume ja juostiin koko päivä testeissä ja kokeissa. Nyt onneksi jo tauti taltutettu ja tyttö on kunnossa <3

Nyt kun lapset on päiväkodissa ja ensimmäinen hetki yksin kotona pitkään aikaan, aijon uppoutua hiljaisuuteen ja tuijottaa Netflixiä ennenkuin lähden kohti iltavuoroa.

– Julia

suhteet oma-elama rakkaus parisuhde
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *