Urheilija tytöstä bloggaaja?

Heippa!

Tänään 19 kesäkuuta 2019 päätin kirjoittaa blogiini ensimmäisen postaukseni. Ensimmäisessä kirjoituksessani käsittelen blogiani, sen aiheita ja kerron myös tietenkin hieman itsestäni!

Nimeni on siis Noora. Olen urheilullinen nuori, joka harrastaa aktiivisesti maastohiihtoa, sekä uintia. Vapaa-ajastani kulutan myös monia tunteja tennistä pelaillen, kirjoja lueskellen, sekä valokuvaten lähes kaikkea mikä silmääni miellyttää. Urheilu on yksi suurimmista intohimoistani ja tähän aiheeseen liittyen halusin myös perustaa blogin.

Kesäisin täytyy tyytyä vain rullasuksiin, talvella sitten pääsee taas hangelle.

 

Päädyin perustamaan itselleni blogin, sillä halusin todella kokeilla jotain uutta ja erillaista. Pohdin noin  vuoden onko blogin perustaminen kannattavaa ja tulin aina siihen tulokseen, että ”Ei minulla ole aikaa.” tai ”Tämä innostus on ohi menevää.” Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan ensimmäisen postauksen äärellä. Blogissani käsittelen ennen kaikkea urheilua, mutta myös  vapaa-aikaa johon sisältyy  muun muassa matkustelua, opiskelua, ystävien kanssa oloa ja paljon muuta.

Tähän postaukseen minulla ei enää ole muuta lisättävää, joten haluan toivottaa kaikille mukavaa ja aurinkoista kesää!

<3,

Noora

hyvinvointi liikunta terveys hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *