LIhaton lokakuu: Kasvishampurilaiset ja couscoussalaatti
Tänään syötiin hampurilaisia. Väliin laitettiin salaattia, linssipihvejä sekä ananasta, lisäksi chilimajoneesia. Hampurilaisen seurana syötiin couscoussalaattia.
Linssipihvit
2,5 dl kuivia linssejä
2 porkkanaa
1 keitetty peruna
1 rkl perunajauhoja
currya
suolaa
valkopippuria
korianteria
2 rkl ruisleseitä
Huuhtele ja keitä linssit, raasta porkkanat ja murskaa peruna. Sekoita sekaan perunajauhot, mausteet ja ruisleseet. Paista pulleita pihvejä huom hajoavat helposti, ole varovainen!)
Couscoussalaatti
2,5 dl vettä
2,5 dl couscousia
kasvisliemikuutio
kurkkua
paprikaa
sipulia
sitruunamehua
fetaa
Valmista couscous ja heitä sekaan kasvikset. Voit käyttää kasviksia ihan oman maun mukaan, meillä löytyi näitä jääkaapista.
Oma arvio: Hei nää pihvithän on oikeesti hyviä. Ensin vähän epäilytti, mutta kyllä nää jää ainakin mun ruokalistalle. Onpas ihana kun hampurilaisen jälkeen ei ole rasvaähkyhuono-olo. Couscous ei kyllä edelleenkään ole lempparia, maustamisvinkkejä?