Ilosaarirock 2014

Huhuh! Olipahan rokki! Mahtavia ihmisiä, mahtavia keikkoja ja paras rokin lopetus ikinä! Kuinka monesti tulee laulettua Pave Maijasta grillijonossa ja tanssittua? Käytiin myös katsomassa Ammattilaisten ilta, sielläkin oli aika mahtavat bileet niin sisäpihan artistikattauksen muodossa, kuin yläkerran reggaetansseilla. Tällä hetkellä jalat huutaa hoosiannaa ja huomenna alkaa työt ja arki, mut eilistä ajatellessa jaksaa hymyillä:)

IMG_3159.JPG

IMG_3172.JPG

IMG_3185.JPG

IMG_3189.JPG

IMG_3206.JPG

IMG_3244.JPG

IMG_3254.JPG

IMG_3261.JPG

IMG_3267.JPG

IMG_3272.JPG

IMG_3284.JPG

IMG_3248.JPG

 

Suhteet Ystävät ja perhe Musiikki

Helteisen päivän pelastus: Raparperisorbetti (ilman turhia jätskikoneita)

Ruokajuttuja taas pukkaa! Tänään päädyin siivouspäivän lomassa taikomaan pakastimeen raparperisorbettia ja tämä kirpeän makea jäähdyttäjä sai loistavat suosionosoitukset meillä vierailevalta pikkusiskolta sekä tuolta miehenturjakkeelta. Resepti on todella simppeli ja aineksia löytyy varmasti jokaisen kotoa. Raparperit voi korvata myös muilla marjoilla/hedelmillä, itse ajattelin huomenna kokeilla mustikoilla.

 

Raparperisorbetti (2-3 hengelle)

1 ½ dl sokeria

2 dl vettä

n. 1 l raparperia/mustikoita/mansikoita…

 

Kiehaua vesi ja anna sokerin liueta sekaan. Laita tiskialtaaseen kylmää vettä, johon laita kattilan jäähtymään. Soseuta raparperit blenderissä tai sauvasekoittimella ja laita pakastuksen kestävään kannelliseen kippoon. Sekoita joukkoon sokerivesi ja laita pakastimeen. Seos saa olla pakastimessa n. 6 tuntia, käy kuitenkin sekoittelemassa sitä lusikalla parin tunnin välein.

 

DSCN2506.jpg

 

Koti Ruoka ja juoma