Uusien reseptien viikko: Tai Kangin possukasari

Reseptiä pukkaa jälleen! Don’t worry, asupostauksia luvassa myös tällä viikolla, tuli nimittäin löydettyä pari erittäin kivaa juttua kirppikseltä.

 

Tai Kangin possukasari

300 g possun sisäfileetä

3 porkkanaa

1 punainen paprika

10 cm pätkä purjoa

öljyä

2 tl soijaa

1 tl inkivääriä

chiliä oman maun mukaan

2 tl omenaviinietikkaa

1 tlk ananaspaloja

1 ½ dl vettä

2 tl perunajauhoja

suolaa

 

Suikaloi possunfilee suikaleiksi. Kuori ja suikaloi porkkanat, pilko paprika ja purjo. Ruskista lihat kasarissa ja heitä joukkoon kasvikset (ainiin, laita riisiä kiehumaan). Sekoittele hetken aikaa. Mausta soijalla,inkiväärillä ja chilillä, heitä joukkoon myös omenaviinietikka ja ananaspurkin liemi sekä 1 dl vettä. Anna hautua kannen alla 10 minuuttia. Seuraavaksi heitä joukkoon ananaspalat, kokeile onko kasvikset kypsiä (jos ei, anna hautua vielä). Sekoita puoleen desiin vettä perunajauhot ja sekoita joukkoon. Anna kiehahtaa ja nauti riisin kanssa.

DSCN2088.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma