Uusien reseptien viikko: Tai Kangin possukasari
Reseptiä pukkaa jälleen! Don’t worry, asupostauksia luvassa myös tällä viikolla, tuli nimittäin löydettyä pari erittäin kivaa juttua kirppikseltä.
Tai Kangin possukasari
300 g possun sisäfileetä
3 porkkanaa
1 punainen paprika
10 cm pätkä purjoa
öljyä
2 tl soijaa
1 tl inkivääriä
chiliä oman maun mukaan
2 tl omenaviinietikkaa
1 tlk ananaspaloja
1 ½ dl vettä
2 tl perunajauhoja
suolaa
Suikaloi possunfilee suikaleiksi. Kuori ja suikaloi porkkanat, pilko paprika ja purjo. Ruskista lihat kasarissa ja heitä joukkoon kasvikset (ainiin, laita riisiä kiehumaan). Sekoittele hetken aikaa. Mausta soijalla,inkiväärillä ja chilillä, heitä joukkoon myös omenaviinietikka ja ananaspurkin liemi sekä 1 dl vettä. Anna hautua kannen alla 10 minuuttia. Seuraavaksi heitä joukkoon ananaspalat, kokeile onko kasvikset kypsiä (jos ei, anna hautua vielä). Sekoita puoleen desiin vettä perunajauhot ja sekoita joukkoon. Anna kiehahtaa ja nauti riisin kanssa.