Elämä Mad Menin jälkeen

Pikkuseikkoja

...onko sitä?

Viimeisen kauden viimeisen puoliskon viimeinen jakso on nyt katsottu.

Vinkkejä menetyksen tuskaan?

Kommentit

Ranja
Haavekuvia

Oih! :( Minä olen menossa vasta kuudennella kaudella. Niin paljon hyviä hetkiä jo vietetty. Ilmeisesti laatu säilyy loppuun asti?

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Nauti niin kauan kuin sitä kestää! Hyviä hetkiä löytyy vielä vikaltakin kaudelta :)

Kuvaputkessa

Symppaan tuskaasi! Onneksi täälläkin vasta kutoskausi menossa. Hitaat syö nopeet?

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Kiitos sympatiasta! Niin se tosiaan taitaa olla, että hitaat syö paksummin tässä tapauksessa :)

Jaana K

Mä olin yhdessä vaiheessa ihan hurahtanut tähän sarjaan, mutta jossain vaiheessa katselu katkesi ja jäin 70-luvun alkuun. Onneksi melkein kaikki kaudet on Netflixissä, pitää ottaa vahinko takaisin!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Katsoitkohan sit jo tietämättäsi loppuun? Vika kausi kun loppuu vuoteen 1970! ;)

Jaana K

Haha, sitten mä vaan sekosin vuosissa! Muistan vaan, kun Megan tanssi siinä mustassa mekossa Donin synttäreillä, mutta nyt kun tarkemmin mietin, niin sehän taisi olla 1960-luvun alkua... Meniköhän nyt oikein? :D

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Heh!

Se tanssikohtaus on itse asiassa vasta 60-luvun puolivälin jälkeen... toi sarja on mennyt suht orjallisesti eteenpäin 60-luvun alusta noin vuoden per vuosi (hypännyt vain hiukan, koska päädyttiin lopuks vuoteen -70).

Eli ei vielkään ihan oikein mut ei se mitään :D

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Jos muuten Netflixin tarjonta loppuu kesken, niin loput kaudet (6-7) löytyy Ruutu.fi:stä!

Uuh! Ruutu! Mä surin jo, että en nää viimestä tuottaria, kun Netflixissä sarjaan koukutuin, mutta hyvä jos vika tuottari löytyy vielä tuolta! 

Riikkis (Ei varmistettu) http://californiarocksandrolls.blogspot.com/

Täällä yksi Amerikassa asuva tirautti pari kyyneltä sunnuntaina vikan jakson tultua teeveestä. Hieno loppu! Don löysi vihdoin rauhan (tai sitten käänsi senkin rahaksi ja palasi tekemään sen Coca-Cola mainoksen, mutta anyways, hyvin kävi koska vanhat solmut ehkä vihdoin alkoi purkautua), Peggy löysi puoliksokseen oikeasti symppiksen tyypin (se kohtaus missä tajusivat rakastavansa toisiaan oli niin hieno!), Joan jatkoi hienosti uraansa, ja Betty... No Bettyn kohtalo vähän surettaa, mutta senkin Betty hoiti tyylilleen uskollisesti tyynen viileästi. Mitä mieltä olit lopetuksesta?

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Hui, en uskalla täällä liikaa avata, ettei spoilaa muiden edessä olevaa iloa, mutta sanotaan näin, että mun mielestä lopetus oli loistava ja tykkäsin siitä, että Don otti ammatillisen hyödyn tuosta uudesta rauhoittumiskokemuksestaan :)

Peggy kyllä sai ansaitsemansa lopetuksen, mutta se tapa, miten se kuvattiin oli musta aivan liian korni ja sarjaan sopimaton, sitä en ihan hyväksy.

Finaalijaksolle osuu aina (suhteettoman?) suuret odotukset ja musta jakso ei täysin niitä lunastanut, mutta ihan ok lopetus seitsemälle vuodelle silti saatiin.

Nyyh, ikävä tätä sarjaa tulee. Ehkä pitää lohdutukseks alkaa kattoo sarjaa kolmatta kertaa alusta, jos kesällä tulee tyhjää aikaa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.