Kulttuuria korona-ahdistukseen

Ahdistaako nykyisyys? Stressaako tulevaisuus? Tuntuuko, että olet kirppu, joka seuraa voimattomana maailmaa katastrofin keskellä?

Etsin yleensä mielenrauhaa taiteesta ja kulttuurista. Juuri nyt kirjoihin keskittyminen on vähän haasteellista, mutta kotioloihin on tarjolla muitakin kulttuurielämyksiä. Tässä muutamia, jotka voivat tuoda piristystä viikonloppuun.

Jaa sinäkin vinkkisi, mitä kulttuurielämyksiä suosittelisit juuri nyt.

1. Runokeikka kotona

Harry Salmenniemi, Saila Susiluoto, Sinikka Vuola ja muutama muu runoilija yhdistivät voimansa ja tekivät runovideon. Kuuntele Runous. Nyt -video YouTubessa.

2. Kaurismäen elokuvia

Pääset nyt helposti nauttimaan Helsingin katunäkymistä menneiltä vuosikymmeniltä. Nimittäin KAIKKI Aki Kaurismäen elokuvat ovat katsottavissa Yle Areenassa.

3. Swingiä iltaan

Kiinnostaako vanhan ajan jazz? Voit seurata joka ilta Suomen aikaa klo 20 swing-sessiota suorana berliiniläisestä olohuoneesta tällä Facebook-sivulla. Tanssijalkaakin saattaa alkaa vipattaa.

4. Uutuusnäytelmä iltasatuna

Ohjaaja Paavo Westerberg lukee Kansallisteatteriin tekemäänsä uutta Sinivalas-näytelmää pienissä pätkissä jatkokertomuksena joka ilta. Löydät videot Westerbergin omalta Facebook-sivulta. (Kirjoitin näytelmästä myös aiemmin.)

5. Virtuaaliset leffafestarit

Season Film Festival korvautuu kevään osalta virtuaalisella festarilla Yle Areenassa, Yle Teemalla ja Season Film Festivalin somekanavissa. The Virtual Season Film Festival pidetään 26.–29.3., tutustu ohjelmaan tapahtumasivulla.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *