Viikonloppu TV-sarjojen kautta

Pikkuseikkoja

Hektinen viikko takana? Laiskottaa? Kotisohva ja TV-sarjaputki kiinnostavat? 

Tässä valmis reittiehdotus viikonvaihteeseen HBO:n ja Netflixin välityksellä!

Perjantaille: GIRLS

Viikon päätteeksi sopii annos kepeää ja kuplivaa - nauti sopiva määrä HBO:n Girlsin viidettä kautta. Sarja tuntuu taas yllättävän freesiltä pienen tauon jälkeen. Tytöt ovat (vain) vähän varttuneet ja kulkevat nykyään kukin omilla tahoillaan.

LAUANTAILLE: VINYL

Lauantaina krebataan. HBO:n uusi sarja Vinyl vie 70-luvun rockmaailmaan ja päiviä kestäviin bileisiin, joista ei jää muistijälkiä. Heti, kun luulet, että pohja on saavutettu, vajoat vielä alemmas. Martin Scorsesen ja Mick Jaggerin luomalle sarjalle on jo vahvistettu toinen tuotantokausi.

Sunnuntaille: LOVE

Lauantain sekoilusta toipumiseen sopii päämäärätön hengailu Los Angelesin auringossa. Judd Apatowin uudessa Netflix-komediasarjassa popkulttuuria fanittava nörtti ja äkkipikainen kovis ystävystyvät. Siitä seuraa ihmissuhdekuvioita ja runsaasti nörttihuumoria.

MAANANTAILLE: HOUSE OF CARDS

Rankan viikonlopun jälkeen on aika palata aikuisten arkeen - Valkoiseen taloon, Washington D.C.:hen. Netflixin House of Cardsin neloskauden ahmii tietenkin aivan liian nopeasti. Juonittelut jatkuvat, mutta nyt paneudutaan aiempaa enemmän voimakaksikon suhteeseen ja sen dynamiikkaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.